EXCLUSIV Guano Apes, în concert la Timișoara. Când va avea loc evenimentul...

EXCLUSIV Guano Apes, în concert la Timișoara. Când va avea loc evenimentul VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
guano apes
Guano Apes, la Timișoara

Timişorenii vor avea parte de un concert extraordinar susţinut de formaţia germană Guano Apes, care se va desfăşura în cadrul celei de-a doua ediţii a Timişoara Rock Festival, eveniment care este programat pentru zilele de 13 şi 14 mai în Piaţa Victoriei.

Guano Apes are la activ cinci albume de studio şi o sumedenie de distincţii. Trupa este una dintre cele mai reprezentative formaţii rock din Europa, renumită pentru show-uri live explozive. Guano Apes s-a format in 1994, in Göttingen, la iniţiativa lui Henning Rümenapp  şi a lui Dennis Poschwatta, solista Sandra Nasić alăturându-se grupului în acelaşi an. Trupa a debutat cu albumul „Proud Like a God”, intens promovat de single-urile „Open Your Eyes”, „Lords of the Boards” şi „Rain”.


Succesul materialului, premiat cu discul de platină, a propulsat Guano Apes în rândul celor mai bine cotate trupe rock din Europa. Albumele „Don’t Give me Names” (2000) şi „Walking on a thin line” (2003) au adus trupei două noi discuri de aur, precum şi primele locuri în topuri pentru single-urile „Big in Japan” (cover după celebrul hit Alphaville), „No Speech” şi „Quietly”. În 2003, Guano Apes a lansat un material live, urmat de o compilaţie best of şi o selecţie de piese demo. De-a lungul anilor, trupa a susţinut recitaluri pe scenele câtorva dintre cele mai tari festivaluri din Europa: Rock im Park/am Ring (Germania), Nova Rock (Austria), Greenfield (Elveţia) şi multe altele. În 2014 trupa a lansat albumul ”Offline”.

Când și unde în Timișoara va avea loc concertul celor de la Guano Apes?

Concertul trupei Guano Apes va avea loc în data de 13 mai, în Piaţa Victoriei din Timişoara şi este inclus în cadrul celei de-a doua ediţii a festivalului Timişoara Rock Festival. Vă reamintim că prima ediţie a acestui festival a fost programată în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2015. După concertele susţinute în prima zi a manifestării de anul trecut (The Different Class, Implant pentru Refuz, Pro Musica şi Pasărea Rock), festivalul a fost anulat, datorită tragediei petrecute la clubul Colectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.