TENSIUNE la Informatica Timișoara: Jucător de națională, OUT după postările uluitoare de...

TENSIUNE la Informatica Timișoara: Jucător de națională, OUT după postările uluitoare de pe Facebook. Antrenorul Robert Lupu: ”A băut prea mult!”

0
DISTRIBUIȚI

info tgm (16)

Înfrângerea de la Iași din primul joc de play-off a tulburat apele la Informatica Timișoara. Portarul echipei, internaționalul Vlad Iancu, a postat în noapte o serie de mesaje pe Facebook greu de reprodus la adresa colegilor și a antrenorului, pe care i-a acuzat că i-au pus în cârcă eșecul din Moldova. Tehnicianul Robert Lupu ne-a spus azi că pune cuvintele goalkeeperului pe seama consumului excesiv de alcool și că abaterile sale nu pot fi trecute cu vederea.

”Baaaa! Tot timpul am fost alaturi de voi. Ma alungați ca o carie. Multumescul vostru. Zero”, e ultima postare din ”rafala” de mesaje ale portarului Vlad Iancu despre diferendul cu Lupu și compania. Portarul nr. 1 de-a lungul sezonului la Informatica a scris și multe ”texte” în noaptea de luni spre marți, care nu pot fi reproduse… ”Matei Florin. Pt ce ai facut, Esti un zero Robert Lupu. La fel. Zero. Baaaa. La ce tupeu aveti, a In Fata cu mine flamanzilor”, a mai scris Iancu pe rețeaua de socializare. Cei doi se pare că l-au criticat cel mai vehement pe portar după eșecul, scor 3-4, de pe terenul lui CSMS Iași, primul meci din sferturile play-off-ului Ligii I la futsal.

”Și-a știrbit imaginea”

Contactat de PRESSALERT.ro antrenorul-jucător Robert Lupu pune ieșirea lui Vlad Iancu pe seama nervilor și a consumului de băuturi alcoolice. ”Nu e plecat, e jucătorul Informaticii, semnase pe doi ani, mai are un sezon.


Dacă își dorește să plece trebuie să vorbească cu conducerea… A ieșit cu un act de indisciplină. Conducerea și colegii lui așteptau anumite cuvinte retrase din ce a scris acolo. El s-a apucat și a băut. Și-a știrbit imaginea. A băut!”, a declarat Robert Lupu pentru PRESSALERT.ro.

”Noi nu am pus asupra lui meciul pierdut… A luat-o personal. Sunt multe adevăruri în ce a scris, dar și neadevăruri. Am avut o ședință cu echipa, am spus că s-au făcut greșeli. Că atitudinea unor jucători a lăsat de dorit. El a avut ieșiri neacceptabile în timpul jocului. Are probleme de comportament, e frustrat. Dacă eu ca antrenor nu pot să critic un jucător, atunci cine poate. Că i-a reproșat vreun coleg apoi e altceva”, a mai spus Lupu.

Totodată selecționer al echipei naționale, Robert Lupu susține că a încercat să-l tempereze pe Vlad Iancu: ”Eu am vorbit cu el aseară, 30 de minute, că nu am pus vina pe el, apoi a scris pe Facebook… Păcat, pentru că e un portar foarte bun”. În aceste condiții e exclus ca Iancu să mai apară în poarta timișorenilor. ”Matei i-a reproșat lui Iancu că putea să-l ajute acolo la un gol… Bea prea mult din păcate și îl afectează”, a adăugat Lupu.

Cel mai probabil în jocurile 2 și 3 ale play-off-ului cu Iașiul va apăra Vasile Giurcanu. ”E o problemă de imagine, pe noi ca echipă nu ne afectează așa mult, dar avem o conducere, s-au băgat niște bani”, a precizat Lupu. Vlad Iancu nu s-a prezentat la antrenamentul de azi, deși scria de o întâlnirea față în față cu cei pe care consideră că l-au ”trădat”. Gestul său e considerat o nouă abatere.

Timișorenii pornesc de la 0-1 la general cu CSMS, dar joi, de la ora 19, au șansa să trimită duelul în ”decisiv”, unul care ar urma să aibă loc tot în Sala ”Constantin Jude”, vineri, de la ora 16. ”Avem această ocazie, trebuie să muncim de două ori ca să ne calificăm. Iașiul și-a făcut partea. Au dezumflat mingi, au dat cu apă pe teren, au umblat la timpul de joc de la tabelă. Noi am sesizat aceste lucruri oficialilor”, a conchis Robert Lupu cu referire la duelul cu moldovenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.