Petre Grigoraș: ”Unii nu ar trebui să poarte nici tricoul de antrenament”....

Petre Grigoraș: ”Unii nu ar trebui să poarte nici tricoul de antrenament”. Situație ȘOCANTĂ dezvăluită de antrenorul lui ACS Poli în cazul în care echipa prinde barajul

0
DISTRIBUIȚI

acs poli voluntari (6)

Antrenorul lui ACS Poli Timișoara a părut mai degrabă resemnat după eșecul de azi de la CFR Cluj, scor 1-5. Destul de calm, Petre Grigoraș a dat de pământ cu jucătorii săi, fără a nominaliza pe cineva. Tehnicianul a subliniat că va rămâne pe banca suferințelor, dar a făcut și o dezvăluire uluitoare. 14 jucători din lot își vor încheia socotelile cu clubul la finele primăverii, astfel că dacă bănățenii prind barajul de supraviețuire vor avea foarte probabil un lot ”condamnat”.

”E clar că nu ne-a convenit eliminarea și accidentarea. A trebuit să fac cinci schimbări în echipă pentru că atitudinea unora e lamentabilă. Unii dintre ei nu ar trebui să poarte nici tricoul de antrenament, nu tricouri de joc.


Cu așa drag trag ei pentru Poli. Pe undeva e normal, 14 jucători termină contractul pe 31 mai. Cam așa s-au făcut lucrurile aici. Dacă ajungem la baraj va trebui să ne rugăm de ei să rămână aici”, a declarat Petre Grigoraș pentru Digi Sport.

”CFR ne-a dominat clar la toate capitolele. Am echilibrat puțin, dar în rest am fost dominați cap-coadă. Au fost cinci clase peste Timișoara. Am încercat să-i dau și lui Gomis șansă, portarii au făcut gafe monumentale, era un portar cu un CV drăguț, a început bine, a făcut acea gafă, era prezent, dar s-a întâmplat, nu-i putem reproșa lui”, a mai spus Grigoraș despre joc.

”Am încercat de când am venit să schimb moralul. Poate niciodată nu am făcut-o așa insisent. Am cerut pe cât posibil să fie bine. Au fost multe lucruri care s-au întâmplat la această echipă, era greu pentru oricine să facă mai multe. Cât timp mai sunt șanse voi merge până la capăt. Aș tăia în carne vie dar nu am cuțitele acum… Dacă tot am făcut prostia, în ghilimele, să vin, voi merge până la capăt. Dacă știam mai bine rămâneam la decizia inițială cu trei zile înainte de a veni”, a conchis Petre Grigoraș pentru aceeași sursă.

Fostul manager sportiv al echipei, Daniel Stanciu, a intervenit la Digi Sport pe acest subiect, l-a combătut pe Grigoraș, care ”trebuia să se intereseze de situație”, și a confirmat practic situația delicată a lui ACS Poli chiar și în cazul în care echipa prinde locul 12!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.