Primarul șantajat de Dan Diaconescu, condamnat cu executare într-un nou dosar. Pentru...

Primarul șantajat de Dan Diaconescu, condamnat cu executare într-un nou dosar. Pentru ce ar putea merge după gratii

0
DISTRIBUIȚI
primar zarand florin ion mot
Florin Ion Mot, fostul primar al comunei Zărand din Județul Arad

Codamnat în primă instanță la 5 ani de închisoare cu executare după ce a fost judecat pentru înşelăciune, uz de fals şi abuz în serviciu primarul comunei arădene Zarand rămâne fără avere. Instanța a decis și instituirea unui sechestru asigurator pe numele edilului Florin Ion Moț.

Moț a devenit cunoscut după ce l-a acuzat de șantaj pe Dan Diaconescu, patronul OTV.

Edilul a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, și i s-a pus sechestru pe avere, în favoarea victimelor sale, părți vătămate în dosar – Florica Viorica Jivan, SC Tar Farming SRL.


Moț are de plătit 7.020 de lei, daune materiale femeii, plus 197.020 lei şi 17.100 de euro, „desfiinţarea înscrisului denumit contract de vânzare-cumpărare având ca obiect suprafaţa de 4,44 ha teren agricol în parcela Artaş, falsificat, folosit de inculpat la săvârşirea faptelor”.

Sentința pronunțată în Săptămâna patimilor menţine sechestrul asigurator instituit în cursul urmăririi penale asupra autoturismelor lui Moț: un Suzuki Samurai (AR 10 KTG), un Mercedes Benz C220 CDI (AR 21 WAL) şi un Kia Sorento (AR 63 NLU).

Mai candidează Florin Ion Moț pentru Primăria comuniei Zarandului?

Conform aradon.ro, în ciuda faptului că a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Oradea, că mai are o condamnare cu suspendare la Judecătoria Chişineu-Criş, pe lângă sentința executorie data de Judecătoria Arad, Florin Ion Moţ vrea să devină din nou primar al Zărandului și candidează ca independent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.