Seară de folk Remember Cenaclul Flacăra. Cine sunt invitaţii evenimentului VIDEO

Seară de folk Remember Cenaclul Flacăra. Cine sunt invitaţii evenimentului VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

andreipaunescu

Amatorii de folk din Timişoara şi din vestul ţării sunt invitaţi la un eveniment special care se va derula sub genericul Remember Cenaclul Flacăra, care le va oferi melomanilor o seară specială, cu multe surprize.

Invitaţii speciali ai acestui remember sunt Andrei Păunescu, Vasile Mardare şi Maria Maria. „Vrem să facem o seară de folk, ceva rock, blues şi mari piese Remember Cenaclul Flacăra, în formulă de trei, cu mine (voce, chitară), Vasile Mardare (voce, chitară şi bass) şi Maria Maria (voce).


Vor fi compoziţii proprii şi evergreen-uri din Cenaclu. În plus, aduc câteva cărţi ale mele, unele noi, să le prezint: Las-o să plece, Popor de somnoroase păsărele, dar şi din cele recente (Zodiacul cu femei, Iobag la patron iobag la stat)”, ne-a declarat Andrei Păunescu.

Fiul poetului şi organizatorului Cenaclului Flacăra în perioada comunistă, Adrian Păunescu, a fost prezent la prima ediţie a Festivalului Flori de Mai, desfăşurată în 2014 la pensiunea Anette din satul Covaci, în dublă calitate, aceea de preşedinte de juriu şi cea de interpret. „Am fost invitat să cânt în recital şi am avut o răspundere onorabilă, aceea de a prezida juriul concursului Flori De Mai. Acum trei ani când am mai fost aici, nu a participat nimeni din Timişoara. Acum a fost la fel. E ciudat. Au venit concurenţi din Reşiţa, Baia Mare sau Cluj, iar din Timişoara nimeni. Am avut parte de un concurs cu voci şi compoziţii interesante. Mare lucru că se întâmplă aşa ceva, un festival şi un concurs de folk. Vreau să îi felicit pe organizatori pentru această iniţiativă“, spunea artistul cu acea ocazie. Spectacolul Remember Cenaclul Flacăra va avea loc în 6 mai, de la ora 20.00, la pensiunea Anette din satul Covaci, aflat la şase kilometri de Timişoara.

Foto: Carmen Buzatu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.