Şeful PSD Timişoara spune că Bojin conduce ilegal CJ Timiș după plecarea...

Şeful PSD Timişoara spune că Bojin conduce ilegal CJ Timiș după plecarea la UNPR

3
DISTRIBUIȚI
florin birsasteanu-pressalert3
Florin Bîrsășteanu la PRESSALERT LIVE. Foto: Adrian Pîclișan

Titu Bojin conduce ilegal Consiliul Judeţean Timiş, asta reiese din declaraţiile făcute astăzi de preşedintele PSD Timişoara, Florin Bîrsăşteanu, legat de transferul lui Bojin la UNPR şi de încercarea acestuia de a intra în cursă pentru un nou mandat în fruntea CJT.

Cum a plecat Bojin din PSD Timiș

Preşedintele PSD Timişoara a declarat că „domnia sa, aici vorbim de o paletă de nuanţe pe care mă aşteptam să o realizeze, domnia sa a făcut afirmaţia că a demisionat.


Apoi informaţia a curs că a fost exclus de organizaţia de bază. La funcţia dânsului (n.r. – vicepreşedinte al PSD Timiş) nu putea să fie decât o propunere din partea organizaţiei de bază, care eu ştiu trebuia să aibă o motivaţie, neplata cotizaţiei sau eu ştiu ce alte situaţii de acest gen. Dar nu s-a întâmplat aşa, organizaţia trebuia să propună şi în forurile superioare ale partidului, comitetul judeţean să se producă această excludere dacă existau motive întemeiate. Dânsul nu a fost exlcus din partid, şi-a dat demisia. Nu a fost pus pe lista de consilieri tocmai din cauza nererespectării criteriilor de integritate. Dumneavoastră ştiţi că s-a vehiculat această posibilitate la nivel de partid acum câteva luni ca domnia sa să nu ne mai reprezinte. Biroul judeţean a aprobat această listă pe care dânsul nu s-a aflat datorită criteriilor de integritate, nu din alte motive. Nefiind pe această listă, a dorit să facă politică în continuare, găsind soluţia să plece la alt partid. Îi urăm viaţă lungă şi în politică dacă se poate”.

Pesediştii din Timiş nu sunt însă dispuşi să facă demersuri pentru a-l schimba pe Bojin de la şefia CJT. „Nu mai e nici timpul fizic şi nu mai văd nici ce rost ar avea ca noi să marjăm pe o demitere de la şefia CJT. În mod legal dânsul, transferându-se practic la alt partid, nu mai are dreptul să conducă consiliul judeţean. Noi nu cred că vom face niciun demers în acest sens. Nu mai are rost să ne pierdem energiile cu chestiuni birocratice care nu mai au nicio relevanţă şi cu impact vizavi de activitatea CJT”, a completat şeful PSD Timişoara.

3 COMENTARII

  1. Bojin este un mincinos. Toate presa vehicula ca PSD-ul l-a exclus din partid. Minciuni…se victimiza si el..ca doar ce sa faca altceva, oricum in afara de a face nimic nu stie altceva.Pur si simplu nu avea ce sa mai caute intr-un partid asa solid ca PSD-ul; si sa ajungi tu sa pleci la un alt partid doar ca sa umblii dupa functii de conducere, este absolut penibil. Rusine, ce sa mai zic!!!

  2. Dle.Doctor si candidat la primarie aveti mare dreptate in privinta criterilor de integritate referitoare la dl.Bojin ,dar sa discutam si despre criterile morale referitoare la unele afaceri derulate de dv. in domeniul medical unde dv.si unii apropiati deruleaza cu statul .Oare nu credeti ca trebuie sa facem un RESET ,sa ne spalam pacatele si apoi sa facem ceva pentru cei de langa noi care spera ca omul care l-au votat schimba ceva in bine pentru comunitate .Totusi trebuie chiar pentru corectitudine si legalitate imediat dupa PASTE ,Bojin sa fie suspendat din functia de presedinte CJT cum prevede legea,daca nu se intampla acest lucru electoral e un minus in procente.Mult succes in campania electorala.

  3. Saracul buldozerist, in loc la batranete sa stea linistit pe la bai la Buzias sau Lipova, il mana ala cu curnite in puulitika! Bai, da asta ii parvenit rau da tat! Cica are si doctorat!! Ii doctoree! Vai saracii da noi ce pampalai suncem daca mai dam cu stampuula pa asta cu radukakanu lui (ala mai trosnitu ca base la pahar)!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.