ȘOC Nu o să crezi câți timișoreni au venit la comemorarea tragediei...

ȘOC Nu o să crezi câți timișoreni au venit la comemorarea tragediei din clubul Colectiv

2
DISTRIBUIȚI
comemorare colectiv 2
Doar opt timişoreni au venit la comemorarea tragediei din clubul Colectiv

Împlinirea a șase luni de la tragedia din clubul Colectiv a fost un nou prilej în care, pe rețelele de socializare, timișorenii au fost chemați, din nou, în Piața Operei pentru a-i comemora pe cei morți, dar și a protesta împotriva clasei politice.


Întâlnirea a fost stabilită pentru ora 19. Prezența a fost, însă, una extrem de slabă.

Doar opt persoane s-au strâns în fața operei și au aprins vreo 11 candele pe care le-au așezat în jurul mesajului „Nu am uitat! Ce s-a schimbat?”. În zonă erau mai mulţi jandarmi, poliţişti locali sau poliţişti în civil, cei în uniformă retregându-se când au văzut cât de puţină lume s-a adunat. Cei prezenţi au început să discute despre tragedie, dar şi despre cum ar trebui să fie reformate legile, unul dintre cei prezenţi venind cu ideea ca să nu mai poată vota cei fără şcoală. În centrul Timişoarei au rămas cele câteva candele aprinse în amintirea morţilor din clubul Colectiv.

2 COMENTARII

  1. Probabil ne-am cam acrit cu totii de COLECTIV….toata compasiunea. dar sa ajungi sa comemorezi ceea ce a fost pana la urma un accident…sa schibi un guvern avand ca suport o tragedie..sa aloci sume importante pentru tratarea in strainatate a celor afectati in timp ce copii mor in spitale datorita lipsei unor medicamente care costa cateva mii de euro…..ba mai mult….asociatia colectiv da un judecata statul roman. ?pentru tot felul de chestii…..oameni buni!..cei din COLECTIV erau acolo la distractie…intelegeti..a fost un nefericit accident, pentru care dei vinovati vor plati..

  2. Incetati cu hipstereala asta.Extraordinar.Ce sa zic.Mare comemorare.Sunt eroi?Au murit pentru un ideal nobil?Pentru tara?Pentru a salva un om?
    NU!
    Au murit la baut si la chefuiala si la drogangeala.E adevarat,nu din vina lor,dar asta nu schimba nimic.
    Mai un pic si ii sanctificati…
    Dumnezeu sa Ii ierte si sa Ii odihneasca.
    Si cu asta basta.Mor zilnic oameni nevinovati.Pe aia nu ii mai comemoreaza nimeni?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.