Sorin Grindeanu, la depunerea candidaturilor PSD pentru CJ Timiş: „Eu nu am...

Sorin Grindeanu, la depunerea candidaturilor PSD pentru CJ Timiş: „Eu nu am teamă și PSD nu are teamă de nimic”. Cum şi-a făcut Bojin ieşirea din rândul social-democraţilor FOTO

6
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-474438068">

candidati psd grindeanu birsasteanu

PSD Timiş şi-a depus, astăzi, candidaturile pentru Consiliul Judeţean Timiş. La ora 10.00, împreună cu social-democraţii timişeni, preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu a intrat în Consiliul Judeţean Timiş, pentru a lăsa la Biroul electoral actele candidaților. După ce pesediștii au făcut mai multe poze de grup, Grindeanu a făcut o scurtă declarație pe tema obiectivelor sale legate de candidatura la CJT.

Ce a declarat Sorin Grindeanu, la depunerea candidaturilor PSD pentru CJ Timiş

Întrebat cum comentează excluderea actualului șef al CJT, Titu Bojin, de pe lista PSD pentru alegerile din vara acestui an, Grindeanu nu a dorit să facă declarații. Însă legat de ipoteza unei curse împotriva lui Bojin pentru șefia CJT, Grindeanu a declarat că „eu nu am teamă și PSD nu are teamă de nimic. Singura noastră problemă este să venim cu o ofertă care să se adreseze timișenilor dincolo de ceea ce înseamnă politică așa cum ați spus. Atunci când cineva se înscrie într-un partid înseamnă că nu mai este membru în fostul partid, eu le doresc succes, să facă pragul de 5%, să reușească să intre în CJT și după aceea o să discutăm”.

La jumătate de oră distanţă, candidatul PSD la Primăria Timişoara, Florin Bîrsăşteanu şi-a depus şi el candidatura. Tot atunci a fost depusă şi lista PSD pentru Consiliul Local Timişoara. La fotografia de grup, Sorin Grindeanu a întrebat râzând dacă-n cadru apare şi liberalul Ionuţ Nasleu, consilierul personal al primarului Nicolae Robu, cu care s-au intersectat pesediştii în timp ce plecau.

Reacţia la anunţul excluderii lui Bojin

În timp ce pesediştii erau între cele două depuneri de candidaturi, Titu Bojin a anunţat, pe surse, că a fost exclus astăzi de organizaţia de bază din care face, Remetea Mare. Grindeanu a reacţionat imediat, afirmând că „îmi pare rău că domnul Bojin nu cunoaşte statutul. Fiind membru în conducerea partidului, doar Biroul Permanent Judeţean al PSD poate să aprobe excluderea lui, organizaţia Remetea Mare poate să propună. Eu nu sunt de acord ca Bojin să fie exclus din PSD. Este de fapt o autoexcludere şi o încercare de victimizare pentru ce se va întâmpla la ora 13, când va anunţa că se înscrie în UNPR”.

6 COMENTARII

    • Interlopi??? Te-ai uitat putin la celelalte partide sa vezi ce liste de candidati au?Se pare ca nu. Sunt doar persoane necunoscute si altele cu dosare penale si clienti ai DNA-ului!! Macar lista PSD-ului este curata.

    • Cetateandirect, ai dreptate PNL-ul este fruntea il au pe Ionut Nasleu cel despre care pomeneste Grideanu in articol. Dureros este ca aceste cgunoaie ale societatii ne conduc, si nu suntem in stare sa facem ceva…cel mai influent consilier al primarului Robu IONUT NASLEU 🙂 🙂

  1. Dle Grindeanu ,vad in dv. o persoana echilibrata dar sunt dezamagit nominalizarea dl.Cutu in primii 10 consilieri .Hai sa recunoastem ca mai gresim sau analizeaza activitatea acestei persoane in ultimii 15 ani si apoi mai vorbim.Putina demnitate si decenta si apoi cred ca putem castiga CJT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.