Sorin Grindeanu despre scandalul finanţării Poli Timişoara în era Iancu: „Dacă sunt...

Sorin Grindeanu despre scandalul finanţării Poli Timişoara în era Iancu: „Dacă sunt chemat, merg şi spun tot ce ştiu despre subiect”

2
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu (1)

Fără presiune publică sau scandaluri cu membri de partid – aşa plănuieşte şeful PSD Timiş, Sorin Grindeanu, să rezolve una din cele mai spinoase probleme din cariera sa de până acum, scandalul finanțării Poli Timişoara în perioada Marian Iancu. Fost viceprimar al Timişoarei, fost ministru al Comunicaţiilor în guvernarea Ponta şi actualmente deputat în Parlamentul României, pesedistul a fost recent desemnat drept candidat al PSD Timiş în cursa pentru şefia Consiliului Judeţean Timiş.

Întrebat cum va acţiona dacă va fi pus sub acuzare în dosarul finanţării echipei patronate de Marian Iancu, dosar în care deja mai mulţi angajaţi din primărie au fost trimişi în judecată, Grindeanu a declarat că „voi respecta codul de conduită al PSD-ului şi nu-mi voi pune colegii în postura de a-mi cere să îl respect.


Dacă tot aţi deschis această discuţie pe care cred că am lămurit-o în urmă cu ceva timp, am văzut şi eu încercările celor care au sechestru, ale celor care sunt în momentul ăsta trimişi în judecată pe acest dosar. Eu cred că aţi fost în presă unii dintre dumneavoastră în perioada respectivă, 2008, când PSD cu tot grupul a votat împotriva acestei asocieri. Până la acest moment nu am fost chemat nici ca martor, dosarul a fost trimis în instanţă din câte ştiu eu. Dacă sunt chemat, merg şi spun toate lucrurile pe care le ştiu despre acest subiect. Dar faceţi o căutare pe Google cei care nu vă aduceţi aminte anii 2008, 2009, 2010 legat de înjurărurile pe care le primeam de la Marian Iancu şi nu numai, pentru că am blocat, nu numai eu Sorin Grindeanu, ci împreună cu Florin Bîrsăşteanu, care era consilier local atunci şi cu toţi ceilalţi colegi am blocat un proiect al lui Marian Iancu legat de Cartierul Viola, dacă vă aduceţi aminte, unde se voia să se dea vreo trei sute de hectare în schimbul susţinerii echipei de fotbal, dar sunt amănunte”.

Mai mulți reprezentanți ai administrației locale din ultimii ani au fost trimiși recent în judecată în scandalul finanţării Poli Timişoara

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.