Spectacol caritabil cu fotbal de stradă în Piața Libertății. Cine a participat...

Spectacol caritabil cu fotbal de stradă în Piața Libertății. Cine a participat la turneu și cum a fost surprins Nicolae Robu de fanii ASU Poli GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
fotbal de stradă în Piața Libertății
Fotbal de stradă în Piața Libertății

Nu mai puțin de zece echipe s-au strâns în Piața Libertății din Timișoara pentru competiția amicală de fotbal de stradă în scop caritabil. La apelul lui Mihai Rosus și al naționalei României de fotbal social au răspuns firme din oraș, echipele ASU Politehnica, Timișoara 89ers (fotbal american), dar și foste glorii ale fotbalului bănățean. De la eveniment nu a lipsit nici edilul-șef Nicolae Robu.

Piața Libertății a devenit timp de câteva ore o mică arenă grație unui teren cu margini gonflabile. Au fost amenajate și alte spații de joacă pentru cei mici, dar și pentru cei mari, de la tenis cu piciorul la mese de ping-pong. Naționalele de fotbal de stradă ale României și Ungariei au deschis evenimentul, cu echipa pregătită de Mihai Rosus revenind spectaculos pe tabelă (scor 6-3). La turneu a fost prezentă și o echipă de foste glorii ale Politehnicii. Vali Velcea marcând din pasele lui Adrian Stoicov, într-o echipă din care au mai făcut parte Sorin Frunză, Ovidiu Petre sau Alex Popovici. În timp ce reprezentanții ASU Poli s-au duelat prima dată cu echipa Penitenciarului ”Popa Șapcă”, câștigând la lovituri de departajare. Finanțele, dar și firmele din Timișoara au avut echipe în cadrul turneului cu scop caritabil organizat de Mihai Rosus și compania. Între meciurile de fotbal de stradă în Piața Libertății s-au ținut licitații speciale, precum cea pentru o minge de handbal cu autografele vedetelor lotului feminin. Sumele strânse, împreună cu banii din donații, vor sprijini naționala de fotbal social care e fostă campioană mondială și în vară trebuie să meargă la Homeless World Cup din Scoția.

Invitație la meci de la Nicolae Robu

La începutul evenimentului și-a făcut apariție pe terenul improvizat și primarul Nicolae Robu.


Edilul-șef și-a exprimat regretul că nu e în formă pentru a evolua și el, dar s-a bucurat că ”Piața Libertății a devenit un spațiu de evenimente” și ar dori ca în fiecare săptămână să existe inițative asemănătoare. Nicolae Robu a primit un flyer-invitație la meciul echipei suporterilor, ASU Poli, cu FC Hunedoara. Cum acea invitație a fost ținută în mână de edil suporterii au profitat de moment pentru a sublinia că și Nicolae Robu încurajează prezența la duelul de marți (ora 19) care are loc chiar pe ”Dan Pătinișanu”.

fotbal de strada (5)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.