Suma FABULOASĂ cu care primarul din Caransebeş, Marcel Vela, a vândut un...

Suma FABULOASĂ cu care primarul din Caransebeş, Marcel Vela, a vândut un BMW second hand UPDATE Care este explicația

0
DISTRIBUIȚI
Mașina vândută pe o sumă fabuloasă
Mașina vândută pe o sumă fabuloasă. Sursa foto: reper24.ro

Declarația de avere a primarului din Caransebeș ridică semne de întrebare, pentru că în dreptul vânzării unui autoturism BMW vechi de mai bine de 7 ani apare o sumă fabuloasă: 116.000 de euro.

Mașina apare în prima declarație de avere a lui Marcel Vela de pe site-ul Primăriei Caransebeș, pe 2010, la categoria „bunuri mobile”, cu detaliile an de fabricației – 2003 și modul dobândirii – cumpărare, conform reper24.ro, de la Ioan Ambruș, lider al PNL Lugoj şi fost şef al DRDP Timişoara.


În următoarea declarație de avere, redactată în 2011, mașina apare la „bunuri înstrăinate” prin vânzare, iar suma este una exorbitantă pentru o mașină la mâna a doua: 116.000 euro.

marcel vela bmw vanzare

Desigur, cifra notată pentru vânzarea din 2011 ar fi putut fi scrisă greșit, pentru că în declarația de avere din 2012 unul dintre conturile lui Marcel Vela este cu 16.000 de euro mai bogat, iar suma fabuloasă ar putea fi de fapt doar o scăpare „din pix”.

Marcel Vela se află acum la finalul celui de-al treilea mandat de primar al Caransebeșului, fiind în trecut și prefect al județului Caraș-Severin, este vicepreședinte al PNL pentru regiunea de vest și co-președinte al PNL Caraș-Severin.

Până la ora redactării acestui material, Marcel Vela nu a putut fi contactat.

UPDATE Conform reper24.ro, primarul Marcel Vela a confirmat că este vorba despre o greșeală de redactare în declarația de avere, suma pe care mașina a fost vândută fiind de 16.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.