Timișoara se mișcă: mii de oameni au alergat în centrul orașului în...

Timișoara se mișcă: mii de oameni au alergat în centrul orașului în scop caritabil. Pentru ce vor fi folosiți banii strânși

0
DISTRIBUIȚI
timotion timișoara se mișcă
Timișoara se mișcă în scop caritabil

Aproape 2.500 de timișoreni de toate vârstele au luat cu asalt, în această dimineață, Parcul Rozelor. Aceștia participă la Timotion – Timișoara se mișcă, un eveniment de alergare în masă în scop caritabil. Îmbrăcați sport, oamenii au făcut câteva exerciții fizice de încălzire, apoi s-au așezat la linia de start. Printre participanții la primele două curse, semimaratonul de 22 km și un cros de 6 km, s-a numărat și primarul Timișoarei. Înainte de a porni în alergare, Nicolae Robu i-a felicitat pe participanți pentru că fac sport și le-a transmis că „toți suntem tineri prin spirit, nu contează ce scrie în buletin”.

În total, participanții au alergat în cadrul a cinci curse create pentru puterile oricărui doritor, antrenat sau mai puțin antrenat. Nu au fost uitați nici oamenii aflați în scaun cu rotile sau familiile cu copii în cărucior sau baby wrap, care s-au putut înscrie la două curse speciale pentru ei.

timotion

Vă reamintim că toți cei care au venit la Timotion se implică în comunitate și contribuie la împlinirea unor proiecte locale.


Fiecare participant și-a donat taxa de înscriere la alergarea în masă pentru un proiect din comunitate. Aproape 170.000 de lei s-au strâns pentru sprijinirea a 16 astfel de proiecte, de la 2.366 de persoane. Cu acești bani va fi modernizat cel mai mare salon de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, va fi achiziționată o rampă mobilă pentru persoanele în scaun rulant, iar elevii de la Liceul de Muzică din Timișoara își vor cumpăra instrumente noi, și nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.