Elevul timișorean Vlad Rochian, în lotul care va reprezenta România la Olimpiada...

Elevul timișorean Vlad Rochian, în lotul care va reprezenta România la Olimpiada Internațională de Informatică

0
DISTRIBUIȚI
vlad rochian Olimpiada Internațională de Informatică
Vlad Rochian merge la Olimpiada Internațională de Informatică

Elevul timișorean Vlad Rochian obține medalii după medalii la competițiile la care participă.


Ultimul premiu l-a primit chiar în această lună, după ce a participat la Olimpiada Națională de Informatică. Elevul înscris în clasa as XI-a la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timișoara s-a întors acasă cu medalia de argint. De asemenea, în acest an, în lotul național lărgit pentru Olimpiada Internațională de Informatică, Timișul va fi reprezentat de Vlad Rochian, care a primit și o mențiune din partea Ministerului Educației.

”Hai la Olimpiadă!”

În total, elevii din județul Timiș care au participat la Olimpiada Națională de Informatică au câștigat șase medalii, două de argint și patru de bronz. Aceștia s-au pregătit în centrul de performanță „Hai la Olimpiadă!” din Timișoara. Este vorba de Alexandru Băbălău, clasa a X-a, care a obținut medalia de argint, iar Sinan Denis Ceviker, clasa a IX-a, Raluca Vlad, clasa a X-a, Tamas Szasz, clasa a X-a, și Emanuel Adrian Rămneanțu, clasa a XII-a, au câștigat medalii de bronz.

„Hai la Olimpiadă!” este un program în cadrul căruia sunt susținuți elevii și profesorii care doresc să se pregătească și să facă performanță la matematică, informatică și fizică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.