Timișoreni nemulțumiți de modul în care se realizează „tăierile de corecție” la...

Timișoreni nemulțumiți de modul în care se realizează „tăierile de corecție” la copacii din oraș GALERIE FOTO

4
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1983328103">

copaci taiati strada astrilor (8)

Pe strada Aștrilor din Timișoara (Zona Soarelui), s-a făcut brusc lumină, marți la prânz, când mai mulți copaci de pe stradă au fost tăiați de la bază. Drujbele au lucrat câteva ore, iar în cazul copacilor care nu au fost uciși de tot, s-au făcut „tăieri de corecție”.

„S-au retezat azi 7 sau 8 copaci care, cu coroanele lor ample, făceau o boltă verde, foarte frumoasă și răcoroasă vara, deasupra străzii”, ne-a transmis un cititor PRESSALERT.to.

Nu toți timișorenii sunt nemulțumiți, însă, de tăierile de arbori pentru că, conform reprezentanților Primăriei Timișoara, lucrările de pe strada Aștrilor „se realizează la solicitarea cetățenilor, fiind vorba de corcoduși. Se procedează și la reamenajarea peisagistică în zonă, urmând a se planta alți pomi”.

4 COMENTARII

  1. Corectiile se aplica dupa chipul si asemanarea vegetatiilor neuronale ale unora. Din pacate nu sunt sanse reale de salvare cata vreme asa de multe creiere mici, plate si lipsite de orizont au puterea sa faca asa ceva. De altfel noi toti le permitem cu indiferenta si comoditate iar previziunile sumbre ca omul este singurul animal care isi va distruge habitatul se adeveresc.
    Institutiile care ar trebui sa intervina sunt si ele pline de iresponsabili. Orasul era oricum sufocat de poluare si uratenie iar legi, norme sau o minima educatie nu mai exista pentru a contracara efectele dezastruoase.

  2. Corectiile se aplica dupa chipul si asemanarea vegetatiilor neuronale ale unora. Din pacate nu sunt sanse reale de salvare cata vreme asa de multe creiere mici, plate si lipsite de orizont au puterea sa faca asa ceva. De altfel noi toti le permitem cu indiferenta si comoditate iar previziunile sumbre ca omul este singurul animal care isi va distruge habitatul se adeveresc. Institutiile care ar trebui sa intervina sunt si ele pline de iresponsabili. Orasul era oricum sufocat de poluare, praf si uratenie iar legi, norme sau o minima educatie nu mai exista pentru a contracara efectele dezastruoase.

  3. DNA. Te rugam verifica situatia parcelelor date gratuit de primarie pe strada Traian Vuia. Selectia beneficiarilor unor parcele sociale s-a facut dupa criterii cel putin strani. Avand in vedere ca e lozinca e pentru tinerele familii. Dar beneficiarii sunt cred si pensionari. Un rom cu siguranta(probabil propprietarul unei vile simialre exact pestre drum), care deja si-a baricadat constructia de 2 nivele cu usi de catedrala. Jeepuri de 50 de mii de euro, totusi cred ca un tanar nu ar trebui sa beneficieze de o parcela gratis daca are o masina de asemenea valoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.