Nou membru UNPR, Titu Bojin anunţă că PSD şi PNL vor pierde...

Nou membru UNPR, Titu Bojin anunţă că PSD şi PNL vor pierde alegerile. Ce spune despre schimbarea sa de la conducerea CJT

3
DISTRIBUIȚI

titu bojin unpr (4)

Debut optimist în cariera politică din UNPR Timiş, pentru Titu Bojin, care, exclus de pe lista PSD Timiş cu candidaţi pentru Consiliul Judeţean Timiş, a decis să intre în cursa pentru un loc de ales judeţean din partea formațiunii conduse de Ion Răducanu. Deși ar fi dorit să candideze independent pe lista UNPR, marți seara, Bojin s-a înscris în UNPR. Cu toate că a fost ales șef al CJT din postura de membru al PSD, Bojin spune că nu își va pierde mandatul. „Aşa scrie legea că pot să rămân, având în vedere că am fost exclus din organizaţia PSD Timiş, organizaţia locală Remetea Mare din care fac parte de 27 de ani.


E treaba PSD, nu intru în polemică”, a declarat acesta.

„Eu m-am autoexclus din PSD doar în mintea unora”

După ce preşedintele UNPR Ion Răducanu a precizat că nici Valeriu Zgonea nu putea fi exclus în modul în care a fost dat afară din partid şi că pesediştii nu îşi cunosc statutul, Bojin a declarat că „eu vreau să vă spun că am zis că nu vreau să intru în discuţii şi totuşi pentru ca să fiţi convinşi şi dumneavoastră, pentru că PSD-ul şi conducerea şi ceilalţi sunt convinşi. Luni dimineaţa mi-am dat demisia din toate funcţiile de conducere din PSD, nu şi din partid rămânând membru al PSD la organizaţia din care fac parte. În baza deciziei mele s-a întâlnit biroul organizaţiei locale luni după-masă şi a confirmat că s-a luat act de solicitarea mea de demisie din toate funcţiile, dar că nu mai pot rămâne membru al PSD după intenţia mea declarată de a candida indiferent ce se spune de la PSD independent sau pe lista unui partid. Marţi am fost convocat la ora 10 de adunarea generală de la Remetea Mare şi exclus din partid, deci în condiţiile astea nu mai are nicio treabă consiliul naţional sau biroul judeţean sau cine vreţi dumneavoastră de excludere pentru că eu mi-am dat demisia din toate funcţiile. Ce spun colegii de la PSD că m-am autoexclus, o să spună oamenii din judeţ la vot cu ştampila dacă eu m-am autoexclus. Eu m-am autoexclus din PSD doar în mintea unora”.

În cadrul aceleiaşi conferinţe, Bojin a dat asigurări că „PNL şi PSD vor pierde alegerile”.

3 COMENTARII

  1. Dupa parerea lui, cine o sa le castige? Sper ca nu se gandeste ca va mai avea un nou mandat la Consiliul Judetean, ca se insala amarnic. Oamenii si-au dat seama ca il intereseaza doar puterea si un astfel de om nu va face nimic pentru Timisoara, asa cum nu a facut nimic nici pana acum.

    • Daca acceptam ca BOJIN sa fie in continuare in fruntea judetului vom avea in continuare lucrari facute prost calitativ si numai pe interes.Se pot vedea calitativ lucrarile executate de firmele ,,finului” sau Maran care este campion la contracte cu CJT si primarii in ultimii ani. Timiseni trezitiva !

  2. Se vede clar ca umbla doar dupa functii….Adica cat de prost sa fii ca sa pleci la un partid la altul, doar ca partidul din care faci parte de atatia ani nu te-a pus pe listele de candidati??? Puneti si voi cap la cap ultimele articole, declaratii si actiuni si o sa vedeti ce reiese. Mai are si impresia ca va el va castiga, un om ca el nu are cum sa conduca Consiliul. Rusinee!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.