Un hoț care a băgat spaima în satele din Timiș, prins de...

Un hoț care a băgat spaima în satele din Timiș, prins de polițiști. De câte jafuri este suspectat și ce prejudiciu enorm a cauzat UPDATE Ce au decis magistrații

0
DISTRIBUIȚI

catuse

Hoțul care a terorizat satele din Timiș, dând spargeri și fugind apoi cu mașini furate, pe care le incendia pentru a-și șterge urmele, a fost prins. Florea Leonard Sipoș are 35 de ani și este din Sânnicolau Mare.

Tânărul a fost prins de polițiștii Serviciului de Investigații care au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul era dat în urmărire internațională.

„La data de 27 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, beneficiind de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R., au depistat, pe raza municipiului Timișoara, un bărbat de 35 de ani bănuit de comiterea mai multor furturi din locuințe, societăți comerciale și distrugeri auto prin incendiere comise, pe raza județului Timiș. Din cercetări a reieși că, în cursul anului 2015, acesta ar fi pătruns prin efracție în 5 locuințe și în 6 societăți comerciale de unde ar fi sustras mai multe bunuri (aparatură electronică, alimente, băuturi alcoolice, țigări, cosmetice, produse de curățenie) pe care le-ar fi valorificat.


Totodată, acesta ar fi sustras 4 autovehicule pe care le-ar fi folosit la comiterea faptelor și, ulterior, două dintre acestea le-ar fi incendiat. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este estimat la 120.000 de euro. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul figurează urmărit internațional, pe numele acestuia fiind emis mandat european de arestare de către autorităţile din Slovenia, pentru infracțiuni contra patrimoniului comise în cursul anului 2006”, transmit polițiștii timișoreni.

Ce s-a întâmplat cu hoț după ce a fost prins

Cel în cauză a fost prezentat, ieri, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat azi magistraţilor Curţii de Apel Timişoara în vederea dispunerii măsurilor legale. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

UPDATE Pe numele bărbatului de 35 de ani dat în urmărire internațională de către autoritățile slovene, Curtea de Apel Timișoara a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.