Vrei să fi expert în accesarea de fonduri europene? Ce cursuri organizează...

Vrei să fi expert în accesarea de fonduri europene? Ce cursuri organizează Camera de Comerț Timiș (P)

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș vine în sprijinul locuitorilor din județ care doresc să acceseze un proiect pe fonduri europene, dar nu știu cum să facă asta. Astfel, reprezentanții instituției anunță că, în perioada 11 – 15 aprilie, va fi organizat cursul „Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europeană”, la Centrul Regional de Afaceri.

Cursul se adresează instituțiilor, companiilor private, ONG-urilor, precum și tuturor persoanelor care doresc să se dezvolte prin atragerea de fonduri europene pentru finanțarea proiectelor de perspectivă.


Cursul acoperă întreaga tematică necesară accesării și obținerii surselor de finanțare, indiferent de tipul de program. Traineri cu experiență în domeniu vor oferi consiliere și îndrumare prin proceduri legislative, vor prezenta exemple de bună practică și vor răspunde întrebărilor și problemelor aferente tematicii.

De asemenea, CCIA Timiș anunță că mai organizează două cursuri, în perioada următoare. Este vorba de un curs INTRASTAT, adresat operatorilor economici care realizează schimburi de bunuri cu Statele Membre ale Uniunii Europene. Cursul ajută agenții economici să îndeplinească obligațiile legale, să înțeleagă cum pot fi utilizate informațiile disponibile despre schimburile intracomunitare de bunuri, în vederea completării declarației statistice Intrastat. Acesta are loc în data de 19 aprilie, între orele 09.00 – 17.00, la Centrul Regional de Afaceri.

Totodată, CCIA Timiș organizează și un curs de arhivari. Potrivit legii, fiecare organizație publică sau privată are obligația să își organizeze un compartiment de arhivă, administrat de personal calificat. Cursul are loc în perioada 18 aprilie – 17 mai, la Centrul Regional de Afaceri. Programul de formare este destinat persoanelor cu studii medii care fie ocupă funcția de arhivar sau îndeplinesc atribuții pe linie de arhivă la nivelul unei organizații și doresc să-și actualizeze cunoștințele și/sau să-și perfecționeze pregătirea profesională, fie celor care doresc să-și dezvolte competențe în acest sens, sub îndrumarea formatorilor în domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.