Zeci de pensionari din Timiș, trimiși la tratament în stațiuni balneare pe...

Zeci de pensionari din Timiș, trimiși la tratament în stațiuni balneare pe banii statului

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1483768730">

pensionar

Casa Județeană de Pensii Timiș le face o mică bucurie pensionarilor care suferă de diferite afecțiuni. Peste 70 de bilete de tratament în mai multe stațiuni balneare din întreaga țară sunt puse la dispoziție gratuit persoanelor vârstnice sau asiguraților bugetului asigurărilor sociale de stat. Biletele sunt oferite doritorilor prin solicitare directă la sediul Casei Județene de Pensii Timiș din Timișoara, începând cu data de 5 mai.

Astfel, sunt disponibile 45 de bilete de tratament pentru persoanele cu reumatism, în stațiunile Pucioasa, Saturn, Sangeorz, Neptun, Moneasa, 1 Mai, Geoagiu, Herculane și Sovata, unul în Sinaia pentru cei cu afecțiuni ale sistemului nervos, șapte bilete pentru persoane cu afecțiuni cardiovasculare, în Covasna și Vatra Dornei, 12 bilete pentru timișenii cu afecțiuni digestive, în stațiunile balneare Olănești și Caciulata și opt bilete pentru cei cu afecțiuni ale căilor respiratorii, în Govora și Turda.

Actele necesare eliberării biletelor de tratament sunt: cerere, copie trimitere medicală, cupon pensie din ultima lună şi/sau adeverinţă cu venitul brut din ultima lună, buletin identitate (original + copie xerox).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.