Ionuț Popa, încântat de aportul juniorilor: ”Lui Mailat i-a crescut cota și...

Ionuț Popa, încântat de aportul juniorilor: ”Lui Mailat i-a crescut cota și Timișoara poate să-l vândă”. Ce spune despre rămânerea la ACS Poli în B

1
DISTRIBUIȚI
iasi acs poli (3)
Ionuț Popa, mulțumit de tinerii de la ACS Poli

ACS Poli a cedat cu 2-3 în fața Iașiului în ultima etapă a play out-ului Ligii I. Aspectul pozitiv evidențiat de Ionuț Popa a fost evoluția juniorilor, după ce a mizat, obligat sau nu de împrejurări, pe șase tineri din pepiniera clubului.


Antrenorul timișorenilor a vorbit din nou și despre continuarea în eșalonul secund.

”A fost un meci neașteptat de bun. Pus în această situație mă temeam să nu pierdem la scor. Știam echipa pe care am pregătit-o șapte ani… Am avut atâtea absenți. Am avut surpriza ca Melinte să nu poată juca. Am improvizat. Am surprins echipa, Elek m-a surprins plăcut pentru că a jucat bine pe acel post. Mi-ar plăcea să joace echipa ca în prima repriză. Jucătorii de la Iași spuneau că nu mai găsesc mingea, a fost un joc de pase… Din păcate am luat un gol în final. Am înțeles că la al doilea ar fi fost ofsaid (n.r. golul lui Andrei Cristea). Puteam câștiga. Mailat a dat un gol fabulous, cred că i-a crescut cota și Timișoara poate să-l vândă, dacă a debutat așa”, a declarat Ionuț Popa.

Tehnicianul a fost întrebat și de vizita lui Nicolae Robu la vestiare. ”În Liga 2 trebuie să te organizezi. Eu am avut o discuție să preiau când cade și să formăm nucleul, apoi să aduc câțiva… Eu aș ține 9 sau 10 juniori dacă rămân la echipă… Astfel, se poate construe ceva. Domnul primar a promis jucătorilor că se ține de cuvânt. Îmi pare rău pentru el pentru că nu am obținut victoria”, a răspuns Popa.

1 COMENTARIU

  1. multam fain domnule Popa, daca s-ar fi inceput cu d-voastra de la intrare in liga 1 acum aveam loc in cupe, dar nu conteaza decat ca in sfarsit ati ajuns acolo unde trebuie sa antrenati,m’is intru totul in asentimentul d-voastra la o echipa din Timisoara nu putem juca decat cu cei care simt ceva pt acest oras,fara straini de tara si din tara,va doresc in continuare sa aveti ce antrena si ca hotararea consiliului sa fie cea corecta pt echipa care detine palmaresul ,nu am tratat cu indiferenta eforturile domnului primar Robu ci doar ignoranta jucatorilor care au facut orasul si numele POLI de rusine,de aceea nu am venit in numar mare la stadion ,dealtfel inca suntem destui de multi sustinatori sau asa zisi fanii palmaresului,dar noi acei fani ai palmaresului tinem cu echipa care-l detine si inca speram ca ea sa nu dispara,si o sa vedeti de ce nu ca o echipa de jucatori din BANAT antrenata de un antrenor banatean are mult mai multi spectatori decat orice alta echipa,succes in continuare

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.