Alexandrina: „Colaborarea mea cu muzicienii timişoreni e ca în familie“. Două ore...

Alexandrina: „Colaborarea mea cu muzicienii timişoreni e ca în familie“. Două ore de basm la concertul aniversar al artistei FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1038862439">
Alexandrina a susţinut un concert aniversar la Timişoara
Alexandrina a susţinut un concert aniversar la Timişoara

Alexandrina a sărbătorit zece ani de activitate muzicală printr-un mini-turneu naţional, care a poposit la sfârşitul săptămânii trecute şi la Timişoara, spectacolul desfăşurat în Sala Mare a Teatrului Național fiind unul „de basm“ pentru fanii artistei originare din Chișinău.

Preţ de mai bine de două ceasuri, Alexandrina – acompaniată de timişorenii Anghel Mailat, Ovidiu Zimcea, Gabriel Almaşi, Radu Pieloiu și Petre Ionuţescu – a prezentat atât piese din cele două albume apărute până acum, precum şi câteva melodii noi, care vor fi incluse în viitorul ei material discografic, programat să apară spre sfârşitul acestui an. Dincolo de încadrările stilistice, concertul Alexandrinei a reprezentat un spectacol deosebit prin atenţia acordată fiecărui detaliu, astfel încât piesele ei au reuşit să cucerească publicul instantaneu.

Chiar dacă concertul artistei nu a fost promovat cu surle şi trâmbiţe, Sala Teatrului s-a umplut până la refuz, iar unul din motivele pentru care fanii Alexandrinei sunt „topiţi“ după recitalurile ei este acela că muzica solistei nu are „brizbriz“-uri artificiale, ci este una izvorâtă din suflet. Amânunt care este simţit din plin de numeroşii fani care au aplaudat-o frenetic şi cu ocazia acestui concert aniversar. „M-am simţit minunat la concertul de la Teatrul Naţional. Mă simt ca acasă în Timişoara, pentru că am petrecut suficient de mult timp aici încât să pot să mă simt «acasă». Importanţi sunt şi oamenii cu care fac muzică, cu toţii sunt deosebiţi şi îi iubesc mult.Colaborarea mea cu muzicienii timişoreni e ca în familie. Mă simt în largul meu cu ei. Ne ascultăm şi ne dorim cu toţii să sunăm cât mai bine. Fiecare depune efort şi pasiunea de rigoare în acest proiect. Toţi sunt diferiţi, care mai de care, îi iubesc pe toţi“, ne-a declarat Alexandrina.

În ceea ce priveşte următorul album Alexandrina, am aflat că acesta va cuprinde şi piese în limba rusă. „Noul abum conţine piese în română şi rusă. Va fi frumos, e un alt nou pas şi in ideea de a compune şi cânta la chitară electrică. Unele piese de pe album le-am cântat în acest turneu de 10 ani. Miercuri, 1 iunie, vă aşteptăm şi la Cluj, unde cântăm în cadrul festivalului TIFF, la Casa Studenţilor“, a mai adăugat Alexandrina.

Foto: Adina Capverde

 

.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.