Asociația „Ador Copiii” lansează campania „Te iubesc, mami”! Cum puteţi ajuta ORFANII...

Asociația „Ador Copiii” lansează campania „Te iubesc, mami”! Cum puteţi ajuta ORFANII să îşi găsească o familie VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

asociatia ador copiii 1

Asociația „Ador Copiii” va lansa o campanie inedită, în data de 2 iunie, la Timișoara. Detalii importante despre evenimentul dedicat oamenilor care doresc să se implice financiar, și nu numai, în susținearea adopțiilor au fost oferite de preşedintele Asociaţiei „Ador Copiii”, Simona Czudar și psihologul Laura Jacan, care au fost invitate în această seară la PRESSALERT.LIVE.

Campania Asociației „Ador Copiii” pentru promovarea adopţiilor

„În 2 iunie, care este Ziua Națională a Adopției a va debuta și campania „Ador Copiii”. Ne vom întâlni în data de 2 iunie să începem încă o campanie de impact, cum sunt cele pe care le facem noi, spunem, se numește „Te iubesc, mami” și este construită în jurul a trei materiale video.


Un spot de promovare realizat de copii, copii adoptați și copii ai membrilor asociației. Un material documentar cu familii adoptive care acordă testimoniale vizavi de cât de greu le-a fost să adopte, ce a însemnat adopția pentru ei și ce a însemnat transformarea vieții unui copil și testimoniale ale suporterilor și partenerilor noștri într-un alt material. Acest spot cum vă spuneam primul va fi un spot care vrem să fie difuzat și pe media pe televiziuni”, a explicat Czudar despre eveniment.

Mai mult, președintele asociației a lansat și un apel către oamenii de afaceri și companiile care au posibilitatea financiară de a susține campaniile și activitatea Ador Copiii, cerându-le să se implice. „Evenimentul de lansare a campaniei va avea loc în data de 2 iunie. La Gala Ador Copiii mobilizăm aducem la aceeaşi masă oameni de afaceri din Timişoara şi familii adoptive care au participat la realizarea campaniei, la filmări şi nu numai şi invitaţi din partea autorităţilor, de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Evenimentul va avea loc la hotel Tresor, în 2 iunie, de la ora 19, estimăm până la ora 22. Putem fi contactaţi pe office@adorcopiii.ro sau pe 0746281151 , îi așteptăm cu mare drag”, a mai completat Czudar. Cât despre scopul evenimentului, dar și a campaniei, președintele Ador Copiii, a conchis „campania își propune să crească numărul de copii care vor fi adoptați și să mobilizeze fonduri pentru funcționarea acestui centru”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.