Antrenorul ASU Politehnica despre lotul echipei pentru Liga 2: „E greu să...

Antrenorul ASU Politehnica despre lotul echipei pentru Liga 2: „E greu să cooptezi fotbaliști obișnuiți cu salarii de mii de euro”. De câți jucători crede că ar mai avea nevoie

1
DISTRIBUIȚI

sorin brindescu (1)

Tehnicianul care s-a alăturat clubului încă din Liga a 5-a, ca director tehnic, trecând apoi pe postul de antrenor, privește realist saltul echipei eșalonul secund. „Vom vedea ce ne rezervă anul viitor. Suntem puțin îngrijorați, sunt 22 de echipe dintre care vor retrograda opt. Cred că în primul an dacă reușim să ne menținem, e un pas important, iar clubul să aibă stabilitate”, a spus acesta la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Până acum, dăruirea pentru echipă a fost principalul criteriu de selecție, iar tehnicianul consideră că acest lucru a fost cel mai mare atu al Politehnicii.


De acum înainte, însă, e nevoie de mai mult. „Pe stafful tehnic suntem destul de bine acoperiți. Am mai avea nevoie de un maseur și de un fizioterapeut sau un doctor permanent la echipă. Îi avem alături de noi acum, dar nu permanent. Ar mai fi lucruri de îmbunătățit la baza materială, teren de antrenament, vestiare. În ceea ce privește lotul, eu mizez pe faptul că putem să creștem valoarea jucătorilor pe care îi avem, cu ideea asta am pornit. Avem fotbaliști tineri, cu valoare și cu potențial, care trebuie să-și dorească mai mult. Pe lângă ei am mai avea nevoie de doi – trei jucători experimentați ca să ducem cu brio campionatul de Liga 2”, a spus Sorin Brîndescu.

Un jucător cu experiență care s-a antrenat în ultima vreme alături de ASU Politehnica este Alex Popovici, ultima oară la ACS Poli. „E o problemă delicată. Noi l-am dorit pe Popovici și din iarnă, când a fost pus pe liber de ACS. E greu să cooptezi jucători care au fost plătiți cu mii de euro să vină la noi, unde salariile sunt mai mult simbolice. Se antrenează cu noi, s-a integrat foarte bine, ni l-am dori din vară, dar să vedem dacă acceptă condițiile noastre”, a spus antrenorul alb-violeților.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.