Baza sportivă ilegală a fratelui deputatului Alin Popoviciu, începută cu o țeapă...

Baza sportivă ilegală a fratelui deputatului Alin Popoviciu, începută cu o țeapă dată vecinilor. Vezi cum a fost posibil

10
DISTRIBUIȚI

alin popoviciu ardei p

Dezvăluirile PRESSALERT.ro de ieri legate de construirea fără autorizație, sub liniile de înaltă tensiune, la Dumbrăvița a bazei sportive de către firma în care este acționar și Alexandu Popoviciu pe terenul pe care fratele său, deputatul PNL Alin Popoviciu, a obținut o autorizație de construcție pentru ridicarea unui parc, au provocat numeroase reacții.

Au început să apară noi informații care arată faptul că primul teren de tenis, care a fost construit pe terenul unde proprietari erau Alin Popoviciu, soția sa și familia asociatului său de la acel moment, a fost construit, dându-se țeapă vecinilor de pe strada Berlin. Vă reamintim că deputatul a recunoscut că „am vrut să facem ceva pe el (pe teren,n.a), dar am renunţat. După l-am dat în comodat, aşa este”.

Unul dintre vecini a povestit, sub protecția anonimatului, pentru PRESSALERT.ro cum a fost păcălit de fraţii Popoviciu.  „Când s-a făcut acolo strada pe terenul respectiv nu s-a putut construi din cauza liniilor de înaltă tensiune.


Era un teren pe care nu se putea construi și câțiva de pe strada am zis să facem ceva cu terenul să nu crească bălării. Am zis să facem un teren de tenis numai pentru noi. Am fost patru, cinci familii care am dat bani. Era Alin Popoviciu, asociatul lui Horaţiu, eu şi alţii doi vecini. Discuţia a fost să rămână doar pentru noi. Eu am dat peste 5.000 euro când s-a pus suprafaţa de protecţie pe teren. Tot terenul a fost peste 20.000 euro. Ne-am trezit că Răzvan Popoviciu l-a transformat în ceva comercial. Brusc nu mai puteam să mergem decât cu programare şi veneau tot mai mulţi oameni. Unii dintre vecini au reuşit cu greu să-şi recupereze după ani banii pe care i-au băgat crezând că vor avea un teren de tenis. Eu nici acum după atâţia ani nu mi-am primit banii înapoi. Dacă stau şi analizez la rece pot spune că mi-am luat ţeapă. Nu ştiu dacă Alin s-a ocupat mai departe de acte sau de afacere. Nu cred că Alin are vreun interes în această afacere pentru că Răzvan este titularul afacerii împreună cu alţii. În final s-a ajuns să se facă altceva. Trebuia să fie ceva pentru noi, nu comercial. Când e vorba de bani, Alin Popoviciu e mai dificil. Şi anul trecut le-a spus soţia să ne dea banii înapoi, fără dobândă, dar nimic”, a povestit unul dintre locatarii de pe strada Berlin.

Până la ora redactării acestui material deputatul Alin Popoviciu şi fratele acestuia nu au putut fi contactaţi pentru a-şi spune punctul de vedere legat de aceste acuzaţii.

 

10 COMENTARII

  1. doar asta stie sa faca, sa dea teapa la toata lumea, cum o sa dea si locuitorilor Jud.Timis daca din greseala ajunge Presedinte al consiliului judetean!!

  2. ce om jegos? cum sa faci asa ceva cu apropiatii?? inadmisibil…si el se mai viseaza castigator al alegerilor din data de 5 iunie..ar cam trebui sa se impust singur,nu stiu cum se mai suporta

  3. Un tepar jegos!!! Dar se vede pe fata lui cum este, nu cred ca isi au rostul cuvintele. Si el doreste sa ne reprezinte la consiliul judetean. Un asa afacerist penal.

  4. Popoviciu=Penal, omule draga, nu intekeg ce te-a adus pe tine in Timis, sincer..Te-ai facut de ras la toate televiziunile, esti doar un mascarici aterizat dintr-un basm. Habar nu ai de politica, numai cand il ataci pe Robu non stop, acuma il pupi undeva….Rusine!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.