Ca-n America: studenții din Timișoara pot viziona un film în aer liber...

Ca-n America: studenții din Timișoara pot viziona un film în aer liber așezați pe baloți de fân sau din foișoare

0
DISTRIBUIȚI
film aer liber
Film în aer liber în Complexul Studențesc.

Tinerilor din Timișoara li se pregătește o surpriză, în acest sfârșit de săptămână. De Ziua Studenților, aceștia sunt așteptați la cea mai cool „sală” de cinema din oraș, pe spațiul verde dintre căminele 3C și 4C din Complexul Studențesc. Aici, participanții vor viziona un film în aer liber, ca-n America. Tinerilor le-au fost rezervate cele mai confortabile locuri din Complexul Studențesc, și anume baloți de fân, pături și foișoare.

Ce surprize îi așteaptă pe tineri de Ziua Studenților

Acțiunea specială are loc vineri, 27 mai, de la ora 10.00.


„Planuri pentru vineri seară? Iată o idee inedită care te va face sa renunți la clasicul clubbing: un film proiectat în aer liber care va uni toți studenții în cea mai cool “sală” de cinema. Ia cu tine cei mai buni prieteni, punga de popcorn, niște răcoritoare și vino să te bucuri alături de noi de adevărata viață de student!”, transmit organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului. Persoanele care doresc să participe la eveniment sunt așteptate să voteze pe rețeaua de socializare filmul preferat pe care doresc să-l vizioneze în aer liber.

Tot vineri, de Ziua Studenților, vor avea loc, printre altele, și un spectacol de teatru în aer liber, What’s Up va susține un concert lși vor fi organizate o lectură în hamace și o bătaie cu apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.