Liderul primului partid local din vestul ţării, AVERTISMENT despre pericolul statului acasă...

Liderul primului partid local din vestul ţării, AVERTISMENT despre pericolul statului acasă la alegeri. Cum l-a atacat pe Gheorghe Falcă la PRESSALERT LIVE VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

calin costea (6)

Prezent în studioul HDV, Călin Costea, liderul Partidului ”Mândri că Suntem Arădeni”, le cere cetățenilor să iasă la vot în număr mare cu ocazia alegerilor locale din 5 iunie. Candidatul la Primăria Arad se teme că în caz contrar partidele aflate la putere vor câștiga doar prin simpla prezență a acelorași votanți ”încolonați” care fac parte din sistem.

”Arădenii sunt foarte mândri. Dar aș putea întreba care campanie? Există multe lume care nu știe că vor fi alegeri în 5 iunie. Partidele aflate la guvernare, în arcul parlamentar, nu-și doresc nicio schimbare”, a declarat Călin Costea la PRESSALERT LIVE.

”Gălăgie facem, mult online, așa cum ne lasă minunații guvernanți. Din poartă în poartă nu mergem pentru a nu-i deranja pe oameni, să-i agasăm așa cum fac cei care sunt la putere. Asta face parte din manistream-ul PNL, PSD, pe care nu ni le mai dorim. Sunt convins că așa e și la Timișoara și în toată țara. Sunt dezbateri online, timpii de antenă au fost drămuiți așa încât chiar să nu conteze pentru campanie. Cei care reprezintă partidele vechi nu vor să apară la întâlniri. Mi-aș dori ca cetățenii să fie preocupați cu votul în 5 iunie, să ne spună dacă sunt sau nu de acord cu Falcă. El se preocupă nu numai cu campania, ci și de tot felul de miștocăreli”, atrage atenția Costea.

De ce sunt arădenii „monegasci”

Liderul PMCSA a explicat comparând inițiativa primarului Aradului cu un festival similar organizat de el: ”El a făcut un Beerfest, un fake la Festivalul Berii. Spun asta pentru că înainte la festivalul berii veneau 30-40.000 de oameni într-o zi, oameni care plăteau un bilet.


Acum l-a mutat undeva în centrul orașului, într-un locație unde intră 1.000-1.500 de persoane, gratis, și a deranjat tot orașul timp de trei zile, în scop electoral, și a costat 1,5 miliarde de lei… ieftin”. Călin Costea consideră de asemenea că Falcă îi vede pe arădeni ca pe niște ”monegasci” pentru taxele mărite și peste nivelul Timișoarei. Despre excedentul bugetului local, de 37 milioane euro, acesta a subliniat că ”înseamnă că nu au fost folosiți în beneficiul arădenilor”, deoarece investițiile nu sunt vizibile.

”E foarte important, asta e valabil și pentru Timișoara, să ieșim la vot. Pentru că altfel acei angajați plătiți din banii arădenilor vor merge încolonați, pentru că partidele vechi, atât PSD, cât și PNL, știu să-și scoată oamenii, vor merge și degeaba ne plângem peste patru ani că proprietarii vor trebui să-și plătească nu cu 500 de euro metrul pătrat, ci cu 5.000 de euro fațadele. Degeaba ne vom plânge pentru că inspectorii școlari vor întoarce capul când vor auzi de fondul clasei pentru că ei fac parte dintr-un partid, degeaba. Și-n Arad, Timișoara, și-n toață țara. E foarte important ca-n 5 iunie să ieșim la vot”, a spus Călin Costea despre importanța scrutinului de luna viitoare. Acesta a susținut că secretul câștigării alegerilor de către Falcă îl reprezintă cei angajați în firme ale municipalității, unde schemele de personal sunt umflat, iar recunoștința se arată în ziua votului.

Cum se fac alianţele post-electorale

Întrebat de alianțe politice, liderul Partidului ”Mândri că Suntem Arădeni” a subliniat că rolul formațiunii locale, care speră la patru locuri în CL Arad, e să facă totul în interesul orașului. ”Noi vom face alianță cu arădenii. Nu cred că suntem obligați în poziția în care suntem să dăm declarativ o alianță cu cineva. Dacă Falcă e de acord cu acel muzeu, să facă fațadele… să facă toate diligențele într-un mod corect. Da, îl vom susține pe Gheorghe Falcă, dacă PSD, mă îndoiesc, va face, da vom susține. Dar nu suntem nici cu Falcă, nici cu PSD… Trebuie să reprezint interesele arădenilor, de aceea e partid local”, a încheiat Călin Costea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.