Florin Bîrsăşteanu asigură că grupul PSD din CLT nu este împotriva Timişoarei....

Florin Bîrsăşteanu asigură că grupul PSD din CLT nu este împotriva Timişoarei. Cum spune că au ajutat oraşul

0
DISTRIBUIȚI

florin birsasteanu

Consilierii PSD Timiş din Consiliul Local Timişoara nu sunt un „grup împotriva Timişoarei”, a dat asigurări astăzi candidatul PSD Timiş la Primăria Timişoara, Florin Bîrsăşteanu. În cadrul unei conferinţe de presă, acesta a subliniat faptul că formaţiunea pe care o conduce a luptat pentru binele oraşului prin acţiuni concrete.

„Aş vrea să reamintesc că banii de la guvernul Ponta au scos din faliment atât Colterm cât şi RATT. S-a micşorat preţul la gicaglorie şi a scăzut TVA, s-au şters datorii istorice din 2006, tot cu ajutorul guvernului Ponta. Aş vrea să reamintesc o participare a guvernului Ponta la finanţarea Spitalului de Copii. La ora asta pare o situaţie fără ieşire banii fiind folosiţi doar pe jumătate din interese de partid – domnul Robu a dorit să facă
acest spital numai cu firme de partid – şi datorită inabilităţilor tehnice a celor ce au făcut proiecte.


Practic este un proiect în colaps şi nu văd cum am putea să ieşim din această situaţie” a declarat Florin Bîrsăşteanu.

Acesta a comentat şi pe tema traficului din Timişoara, spunând ca marea problemă nu este lipsa centurii de Sud. „S-a tot clamat lipsa de finanţare a centurii de Sud şi neimplicarea guvernului Ponta în finanţarea centurii oraşului. Vreau să vă spun că prin implicarea parlamentarilor noştri s-a reuşit introducerea centurii în Masterplan ca obiectiv, deci ceea ce vehiculează domnul Robu nu este real. Deocamdată nu s-a finanţat niciun obiectiv de pe această listă. Eu sunt convins că în viitorul guvern vom găsi audienţă ca să realizăm acel obiectiv”, a mai spus Florin Bîrsăşteanu.

Candidatul PSD la Primăria Timişoara a amintit şi câteva nerealizări ale administraţiei Timişoara „precum inelul IV, Inelul I că doar de aia s-au făcut răscumpărări de terenuri şi demolări de acvarii şi lipsa parcărilor”, care, în opinia sa, îngreunează traficul. Dan Idolu, liderul consilierilor locali ai PSD Timiş a comentat că PDL şi PNL au condus ministerul Transporturilor din 2008 fără a finanţa centura Timişoarei. Mai mult, Idolu a comentat şi despre deciziile abuzive legate de gestionarea traficului din Timişoara prin Comisia de Circulaţie, al cărei preşedinte este Nicolae Robu, spunând că hotărările se iau fără ca oamenii afectaţi să fie consultaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.