SPECTACOL de lumini la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Ce număr record de...

SPECTACOL de lumini la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Ce număr record de turiști i-au trecut pragul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1743505707">
castelul corvinilor lumini
Spectacol de lumini la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Sursa foto: Primăria Hunedoara

Castelul Corvinilor din Hunedoara are tot mai multe șanse să devină principala atracție turistică din Transilvania. Asta pentru că numărul turiștilor este în continuă creștere, de la an la an. Doar în acest sfârșit de săptămână, când a fost marcată Noaptea Muzeelor, peste 10.000 de vizitatori au fost prezenți la castelul medieval.

Castelul Corvinilor, plin de culoare

Cei care au trecut pragul monumentului istoric în noaptea de sâmbătă spre duminică au avut ce vedea. Și anume, un spectacol de lumini fascinant, proiectat pe zidurile și pe turnurile castelului, cu ajutorul a 135 de proiectoare led. Astfel, Castelul Corvinilor a fost mai colorat ca niciodată. Acțiunea a avut loc timp de câteva ore, intrarea la eveniment fiind liberă.

castelul corvinilor lumini
Spectacol de lumini la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

„Evenimentul organizat la Castelul Corvinilor este cu siguranță unul dintre cele mai reușite din manifestările organizate pentru promovarea muncipiului Hunedoara, a castelului și a turismului. Peste 10.000 de vizitatori au fost prezenți, conform estimărilor. Numărul impresionant al vizitatorilor ne confirmă faptul că aceste evenimente ne duc pe drumul cel bun în transformarea Hunedoarei în principala destinație turistică a Transilvaniei”, transmite Primăria Hunedoara.

Construcția a fost ridicată de Iancu de Hunedoara în secolul al XV-lea.

Foto: Primăria Municipiului Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.