Concurs-spectacol, dar și operațiuni de căutare-salvare pe cerul Timișului. Ce eveniment are...

Concurs-spectacol, dar și operațiuni de căutare-salvare pe cerul Timișului. Ce eveniment are loc în luna mai

0
DISTRIBUIȚI

paramotor timisoara 2016

Alături de Timișoara Air Show și AeroShow BlueEagles, văzduhul din jurul Timișoarei va mai fi martor la un eveniment aerian în această lună. Astfel, anul 2016 este al șaselea an de Paramotor Universitar în Timișoara și, totodată, este al șaselea an în care universitarii organizează competiții sportive la categoria aviație ultraușoară.

„Pe 20-22 mai 2016, Secția de Motoparapantă CSU – UVT, va organiza o competitie clasica de paramotor, cu probe din Catalogul Probelor Campionatului Mondial de Paramotor.


Competiția se va desfășura pe raza localității Giroc – Albia Râului Timiș, în proximitatea municipiului Timișoara. Pe 22 mai, între orele 8.00 și 12.00, Formațiunea de Intervenție Rapidă pe Bază de Voluntariat SALVO a Primăriei Timișoara împreună cu piloții Secției de Motoparapantă a Clubului Sportiv Universitar, cu sprijinul Primăriei comunei Giroc, vor organiza operațiunea de cercetare-căutare-salvare a persoanelor aflate în situații de urgență, având ca scop evaluarea reacției cetățenilor în cazul declanșării unei alerte de acest gen, viteza de reacție a partenerilor publici și privați aflați pe raza județului nostru, precum și cea a voluntarilor care doresc să acorde sprijin în astfel de situații”, au transmis organizatorii evenimentului, despre care puteți găsi mai multe informații AICI.

Sursa foto: paramotortimisoara2016.wordpress.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.