Copil ascuns de mamă sub fustă, la vama Cenad. Ce le-a spus...

Copil ascuns de mamă sub fustă, la vama Cenad. Ce le-a spus femeia polițiștilor de frontieră

0
DISTRIBUIȚI
Mi
Mi

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F.


Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat o minoră ascunsă de mama sa sub fustă, pentru a o scoate ilegal din România.

Fapta s-a petrecut vineri. „La Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român Ionuţ M., în vârstă de 33 ani, conducând un microbuz înmatriculat în Bulgaria. Alături de acesta, călătorea ca pasageră Alberina P., în vârstă de 41 ani, ambele persoane domiciliate pe raza judeţului Dolj. La controlul mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunsă pe podeaua microbuzului, acoperită cu fusta mamei sale, o minoră”, transmit polițiștii de frontieră.

În urma verificărilor, a rezultat că fetiţa ascunsă, în vârstă de 12 ani, este copilul Albertinei P. Aceasta a declarat că intenţiona să-şi ducă fetiţa cu ea în Italia şi a recurs la această metodă deoarece nu avea procură notarială din partea tatălui, iar paşaportul îi expirase.

„Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor în cauză şi cercetării sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat”, mai transmit polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.