„Dorel” lucrează și la RATT: vaporaşele vor opri în staţia „Gheorghe Coposu”....

„Dorel” lucrează și la RATT: vaporaşele vor opri în staţia „Gheorghe Coposu”. Care vor fi cele nouă opriri ale ambarcaţiunilor

1
DISTRIBUIȚI

Angajatii RATT au amplasat un panou cu inscriptia Gheorghe Coposu in una din statiile pentru vaporase

Dorel lovește din nou la Timișoara. Dacă palmierii, metroul sau anticoncepționalele pentru ciori sau băncile cu garduri au creat orașului nostru un renume de demn competitor al Caracalului, de data acesta RATT a mai adăugat un atu la lista noastră. Este vorba despre un panou inscripționat „Gheorghe Coposu”.

De fapt, panoul marchează stația din dreptul parcului Corneliu Coposu, din care vor putea fi luate vaporașele pentru transportul în comun pe Bega. Situația a fost sesizată de consilierul local Flavius Bocea, ex-PNȚCD, care a scris pe Facebook că „eu știu foarte bine că proiectul cu reabilitarea malurilor Begăi este făcut de Gheorghe Ciuhandu. Iar stația de lângă Michelangelo este în Parcul Corneliu Coposu. Și, cumva, trebuia găsită o soluție pentru împăcarea ambelor personalități.


Urmează stația Corneliu Ciuhandu, cu debarcaderul pe partea stângă”. Cei care au fost responsabili de respectivul panou sunt probabil mai versați în fotbal decât în istoria recentă a României, și aveau în minte numele lui Gheorghe (George) Copos, fost patron la Rapid București și condamnat pentru evaziune fiscală.

Proiectul de reabilitare a malurilor Begăi cu fonduri europene a fost scris și admis la finanțare în vremea administrației conduse de Gheorghe Ciuhandu și el membru de frunte al PNȚCD Timiș. Trebuie spus că cele șapte vaporașe sunt cumpărate cu bani de la bugetul local al Timișoarei, iar momentan numai trei dintre acestea au ajuns în urbea de pe Bega. Conform informațiilor oferite de municipalitate, celelalte patru ar trebui să ajungă la Timișoara până la finele lunii iunie.

Nu mai puțin de nouă stații au fost amenajate pentru urcarea și coborârea din vaporașe. Acestea sunt:

Statia 1 – mal nord situată la stanga de podul Mihai Viteazu
Statia 2 – mal nord situată la dreapta de podul Dacilor
Statia 3 – mal nord situată la dreapta de podul Decebal
Statia 4 – mal sud aplasată la dreapta de podul Michelangelo
Statia 5 – mal sud amplasată la stanga de podul Mitropolit Șaguna
Statia 6 – mal sud situată la stanga de podul Traian
Statia 7 – mal sud situată la stanga de podul Ștefan cel Mare
Statia 8 – mal sud amplasată la dreapta de vechiul port în dreptul străzii Vulturilor
Statia 9 – mal sud situată la stânga de podul Modoș

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.