Feriga bănățeană, interesantă pentru supușii lui Kim Jong-Un. Ce leac minune speră...

Feriga bănățeană, interesantă pentru supușii lui Kim Jong-Un. Ce leac minune speră nord-coreenii să descopere

0
DISTRIBUIȚI
Ferigile de la Curtea au fost trimise in Coreea de Nord pentru a servi unor scopuri medicale
Ferigile de la Curtea au fost trimise in Coreea de Nord pentru a servi unor scopuri medicale

O delegație de la Ambasada Republicii Populare Democrate Coreene în România a recoltat recent ferigi de pe dealurile Coșavei, în județul Timiș, relatează Redeșteptarea.ro. Plantele care cresc în număr mare pe dealurile bănățene, la Curtea, ar putea fi leacul anti-cancer al familiei prezidențiale a Coreei de Nord.

Delegaţia nord coreeană a ajuns la Primăria Curtea la mijlocul lunii, arată sursa citată.


Excelența Sa Kim Hak Su, ambasadorul interimar al ţării asiatice la Bucureşti s-a arătat interesat de ferigile care cresc în mod natural în zonă.Coreenii cred că feriga de Curtea are proprietăţi unice, în special pentru tratarea bolilor cauzate de radiaţiile nucleare. „Feriga este cel mai bun medicament tradiţional în ţara noastră. În primul rând are proprietăţi împotriva combaterii cancerului şi elimină materiile radioactive pe care le poate acumula corpul omenesc prin mâncare sau alte forme. Feriga creşte în special în zone unde există zăcăminte de uraniu”, a explicat ambasadorul interimar Kim Hak Su, primarului din Curtea, Mircea Grecu, conform aceleiași surse.

Pentru a stabili dacă ferigile bănățene sunt de folos, reprezentanții ambasadei au recoltat mai multe plante, care au fost trimise spre analiză în țara lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.