Florin Bîrsășteanu, candidatul PSD la Primăria Timișoara, despre Nicolae Robu: „Are o...

Florin Bîrsășteanu, candidatul PSD la Primăria Timișoara, despre Nicolae Robu: „Are o personalitate aparte, uneori deviantă” VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

 

florin birsasteanu 1

„Nicolae Robu are o personalitate aparte, uneori deviantă, mult prea orgolios, uneori narcisist”. Asta crede Florin Bîrsășteanu, candidatul PSD la Primăria Timișoara, care a fost invitat, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE pentru a vorbi despre cum decurge această campanie electorală, și nu numai.

Ce părere are Florin Bîrsășteanu despre modul în care a fost cheltuit bugetul Timișoarei

Astfel, Florin Bîrsășteanu a precizat că, în timpul campaniei, a observat că sunt zone din Timișoara în care nu s-a făcut nimic, motiv pentru care și oamenii sunt nemulțumiți. Tocmai de aceea, candidatul PSD i-a încurajat pe locuitori „să pună ștampila pe schimbare, iar pe cei care sunt mulțumiți, să pună ștampila pentru a continua. Important e ca lumea să meargă la vot”.

Candidatul PSD Timișoara crede că deși capitala Banatului are un buget mare, acesta este prost administrat.


„Nu s-a construit un spital, o creșă, o grădiniță. Sunt sute de studii de fezabilitate făcute aiurea fără să se ajungă la materializarea proiectului. Un exemplu este celebra fântână pe Bega, am cheltuit resurse importante și apoi ne dăm seama că Bega e prea mică. Ai avut în ultimii patru ani un buget de un miliard de euro, mi se pare pueril să vii să punctezi ca realizări asfaltări de trotuare și reparații de străzi”, a declarat pesedistul la PRESSALERT LIVE.

Florin Bîrsășteanu i-a bătut obrazul primarului Nicolae Robu și pentru faptul că și-a asumat o serie de proiecte, dar „nu a făcut nimic, nicio parcare serioasă, niciun pod peste Bega, niciun pasaj, inelul 4 de circulație nu a fost închis. Dați-mi un proiect făcut de Nicolae Robu! Ceea ce Nicolae Robu prezintă pe lista de realizări nu sunt ale dânsului cu bani de acasă, ci cu banii primăriei, uneori cheltuiți foarte prost”. Candidatul PSD la Primăria Timișoarei a vorbit și despre proiectul de suflet al lui Nicolae Robu, echipa de fotbal ACS Poli care a retrogradat în Liga II, despre care spune că a avut un „management execrabil. Am cheltuit aproape șase milioane de euro din bani publici pe această echipă de fotbal. Cu acești bani puteam să facem 7.000 de locuințe sociale, să stabilizăm o armată de oameni serioși”.

Florin Bîrsășteanu a criticat și agenda culturală a Timișoarei și consideră că „este penibil să faci într-o lună de campanie electorală toate festivalurile din lume. N-au avut niciun impact cultural, doar bani aruncați. Oameni cu experiență nu sunt consultați în ceea ce privește agenda culturală a orașului”.

1 COMENTARIU

  1. Omul asta spune adevarul. Zona periferica, a uitat de ea. Cateodata scau gunoaiele ca patul strazii cate 2 saptamani. Asa ceva inadmisibil. de proiectele lui nu mai zic nimic, multumim ca ne-a umplut strazile cu semafoare, multumim ca strazile noastre sunt pline de santuri. Lucruri prost facute. neimplicare si neprofesionalism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.