Gestionarea semnalizării rutiere din oraş, prin atribuire directă către SDM. Ce informaţii...

Gestionarea semnalizării rutiere din oraş, prin atribuire directă către SDM. Ce informaţii CHEIE lipsesc din proiectul de hotărâre postat pe site-ul Primăriei Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

parcare semn semnalizare rutiera

Adio, Rosign. Gestionarea activității de semnalizare a circulaţiei rutiere, întreţinere, funcţionare şi dirijare a circulaţiei rutiere pe raza municipiului Timişoara va fi delegată prin atribuire directă unei noi firme. Contractul cu firma Rosign a expirat la finele lunii ianuarie a acestui an. Astfel, aleșii locali vor decide la următorul plen să acorde, prin atribuire directă, contractul deținut anterior de Rosign. Noul gestionar, conform proiectului postat pe site-ul Primăriei Timişoara, va fi Societatea Drumuri Municipale, aflată în subordinea Consiliului Local Timişoara.

Ce prevede proiectul postat pe site-ul Primăriei Timişoara

„Art. 1: Se aprobă delegarea gestiunii, prin atribuire directă, a serviciului „Activitatea de semnalizare a circulaţiei rutiere, întreţinere, funcţionare şi dirijare a circulaţiei rutiere pe raza municipiului Timişoara” către SC Drumuri Municipale Timişoara SA.
Art. 2: Se aprobă Caietul de sarcini al serviciului „Activitatea de semnalizare a circulaţiei rutiere, întreţinere, funcţionare şi dirijare a circulaţiei rutiere pe raza municipiului Timişoara”, conform Anexei 1 care face parte integrantă din prezenta hotărâre şi care devine anexă la Contractul de delegare.
Art.


3: Se aprobă Regulamentul de organizare şi funcţionare a serviciului „Activitatea de semnalizare a circulaţiei rutiere, întreţinere, funcţionare şi dirijare a circulaţiei rutiere pe raza municipiului Timişoara” conform Anexei 2 care face parte integrantă din prezenta hotărâre şi care devine anexă la Contractul de delegare.
Art. 4: Se aprobă Contractul de delegare de gestiune, prin atribuire directă, a serviciului „Activitatea de semnalizare a circulaţiei rutiere, întreţinere, funcţionare şi dirijare a circulaţiei rutiere pe raza municipiului Timişoara”, conform Anexei 3 care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
Art. 5: Bunurile date în administrarea şi exploatarea SC Drumuri Municipale Timişoara SA sunt prevăzute în Anexa 4 care face parte integrantă din prezenta hotărâre şi care devine anexă la Contractul de delegare.
Art. 6: Se aprobă tarifele conform Anexei 5 care face parte integrantă din prezenta hotărâre şi care devine anexă la Contractul de delegare.
Art. 7: Se aprobă redevenţa în cuantum de ……. % ……..
Art. 8: Cu aducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredinţează Direcţia Tehnică, Direcţia Economică şi Direcţia Clădiri, Terenuri şi Dotări Diverse din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara şi SC Drumuri Municipale Timişoara SA”, se arată în proiectul de pe site-ul PMT.

E important de precizat că, în forma în care se află momentan pe site, proiectul este lipsit cele mai importantre informaţii, anexele care arată exact bunurile care vor intra în gestiunea SDM sau caietul de sarcini în baza căruia se vor presta serviciile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.