Ghiveci

Ghiveci

0
DISTRIBUIȚI

loredana codrut

Patru zile. Cam atât a însemnat vacanţa mea de Paşti. Şi, astăzi, fără noimă sau morală, o să îmi permit să vă povestesc, pe scurt, câteva lucruri care mi-au atras atenţia în acestă scurtă perioadă. Am plecat acasă vineri. Cu trenul de Iaşi. Era, la fel ca în ultimii zece ani, plin de domni beţi cu probleme de educaţie şi de igienă. Bonus, căci la un bilet de 70 de lei Timişoara – Alba Iulia meriţi şi un cadou, am mers fără căldură, cu un WC stricat şi uşa aferentă stricată. Nu vreau să intru în detalii legate de mirosuri, dar existau şi erau înţepătoare.

Am revenit marți dimineață în Timișoara.


Am observat că, fără atacuri la adresa PSD, fără jigniri la adresa presei sau lamentări de ordin personal care nu își au locul în cadrul unei conferințe de presă dacă ea este susținută de un politician civilizat, conferința Primăriei Timișoara a durat 20 de minute, cu tot cu asigurările date în legătură cu gratuitățile RATT de Nicolae Robu. Mai spre seară am văzut pe Facebook o postarea a doamnei Florica Fâşie de la PSD prin care anunţa că România are nevoie de o presă liberă şi ura la mulţi ani jurnaliştilor. Cu toţii ştim că PNL urlă ca din gură de şarpe că PSD este un partid plin de comuniști. Cu toate astea, PNL Timiş a postat un video prin care deputatul PDL Alin Popoviciu cere să fie lăudat de presă pentru lucrurile bune. Domnule! Pentru lucrurile bune pe care le faci, primind bani de la Parlament pentru că ai fost ales acum patru ani ca deputat, poate mai primeşti voturi. Laude? Ei, asta NU! Ca presa respectabilă nu e oficios, nici al PSD, nici al PNL. Seara am făcut baie. E adevărat că apa nu era ruginie cum e prea des, doar galbenă. Și nu, țevile nu sunt vechi.

Apoi am mers în Piața 700, unde am fost abordată de niște boschetari, ceea ce pentru mine e chiar puțin într-o zi obișnuită. Pe „pietonala” de peste drum de Bega am văzut din nou parcată o maşină a IPJ Timiş. O veste însă bună! Ieri am împlini patru ani de muncă la PRESSALERT.ro, ani în care spun că nu am devenit un ziarist blazat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.