Grupe Euro 2016. Vezi in ce grupa e Romania si care sunt...

Grupe Euro 2016. Vezi in ce grupa e Romania si care sunt cele mai interesante meciuri (P)

0
DISTRIBUIȚI
7.pariurix
Rezultate live Euro 2016

Cu mai putin de o luna pana la inceperea Campionatului European de fotbal, pregatirile au intrat deja in linie dreapta. Deja sunt cunoscute grupele si, in urma ultimelor amicale care au avut loc, putem sa ne dam seama in mare parte si de loturile pe care le pregatesc antrenorii. Cel mai probabil, vor fi multe meciuri extrem de interesante, incepand chiar cu cel in care suntem si noi implicati, chiar primul, impotriva Frantei. Romania are o grupa accesibila, care ne da ceva sperante sa trecem mai departe si eventual, chiar sa reusim o surpiza la Euro 2016.

Pentru o analiza cat mai detaliata a meciurilor de fotbal de la Euro 2016, i-am rugat pe cei de la PariuriX.com sa ne ajute sa aruncam o privire asupra fiecarei grupe. Cea mai mare si cea mai activa comunitate de pariori din Romania are si o sectiune dedicata turneului final, menita sa-i indrume pe pariori catre succes in aceasta vara.

Incaseaza acum cele mai spectaculoase bonusuri ale caselor de pariuri online licentiate temporar in Romania si pregateste-te cum se cuvine de marea sarbatoare a fotbalului!

Grupa A: Franta, Elvetia, Romania, Albania

Franta, fiind si tara gazda, nu a jucat in calificari, ultimul meci oficial fiind la Cupa Mondiala de acum doi ani. Totusi, au avantajul unui lot echilibrat valoric, tanar si cu foame de rezultate, dar si sustinerea publicului, fiind astfel mari favoriti la castigarea grupei si chiar a trofeului.

Elvetia a terminat pe doi grupa de calificare, avand doar trei infrangeri. Ne asteptam sa marcheze destul de mult si sa faca niste meciuri spectaculoase. Sunt un element de echilibru in aceasta grupa, unul cu atat mai important pentru noi.

Stim toti cum a ajuns Romania la Euro, asa ca nu are rost sa insistam asupra acestui fapt. Desi avem sansa a treia, speram sa ne calificam. Realist vorbind totusi, ne va fi destul de greu.

Albania a reprezentat o mare surpriza si a ajuns la primul lor turneu final, depasind Danemarca. Desi la prima vedere par un adversar facil (pe care l-am invins usor in alte campanii), ne vor pune probabil multe probleme, desi, valoric vorbind, ne sunt inferiori.

Grupa B: Anglia, Tara Galilor, Rusia, Slovacia

Englezii au avut o campanie de calificari extraordinara, cu procentaj 100 % la victorii (10 din 10) si +31 goluri marcate. Si, chiar daca ei nu sunt o echipa care sa faca lucruri mari la turneele finale, la modul in care se prezinta grupa lor ar fi o surpriza enorma si foarte neplacuta sa nu se califice.

Tara Galilor este la primul european din 1976, dar, condusa de Bale, a reusit o campanie foarte buna si o urcare in primele 10 echipe din lume. De multi considerati outsideri ai turneului, acestia nu isi propun victoria finala, dar, intr-o grupa echilibrata de la locul 2 in jos, au sansa lor la calificare.

Rusia se pregateste pentru mondialul pe care il va organiza pentru doi ani si de aceea incearca sa faca o figura frumoasa si acum. Au terminat calificarile pe 2 dupa Austria si au primit doar cinci goluri. Au o echipa formata in proportie de 99 % din jucatori interni, dar aceasta a fost directiva de stat.

Slovacia nu este o echipa care sa mearga prea des la Euro (nu a ajuns niciodata dupa despartirea Cehoslovaciei) , faptul ca s-a calificat facand-o sa fie un adversar destul de periculos. Este creditata cu a patru sansa a grupei, dar, cu Hamsik in mare forma (10 goluri in calificari), poate pune probleme serioase Tarii Galilor si Rusiei.

Grupa C: Germania, Polonia, Irlanda de Nord, Ucraina

7.grupa-c

Campionii lumii sunt si marii favoriti pentru castigarea acestui turneu, chiar daca nu s-au descurcat atat de bine in preliminarii, pierzand atat in fata Poloniei cat si a Irlandei. Totusi, germanii au impresionat rar in aceste meciuri de calificare, pastrand tot ce era mai bun pentru final.

Polonia, in schimb, a avut cel mai bun atac din toate cele 52 de echipe prezente la startul calificarilor, iar golgheter a fost capitanul si vedeta Robert Lewandowski.


Asadar, pot pune probleme oricarei echipe si sunt creditati cu sansa a doua la calificare.

Faptul ca Irlanda de Nord este cea mai surprinzatoare prezenta in grupa nu ar trebui sa fie o lauda pentru ei, in conditiile in care am fost depasiti de aceasta micuta echipa. Totusi, este greu de crezut ca ei vor putea sa puna probleme si Germaniei sau chiar Poloniei, dar nu ar fi prima surpriza din istorie.

Ucraina a ajuns aici in urma unui baraj cu Slovacia. Desi nu sunt o debutanta, nu au trecut niciodata de grupa si, luand in considerare adversarii, nu le va fi usor nici acum. Vecinii nostri sunt creditati cu sansa a treia.

Grupa D: Spania, Cehia, Turcia, Croatia

7.grupa-d

Nu credem ca mai are sens sa spunem prea multe despre Spania, intrucat a fost cea mai mediatizata echipa a ultimilor ani. Ei vin in Franta din postura de favoriti, desi nu mai sunt chiar atat de puternici ca in urma cu cativa ani.

Cehia vine dintr-o grupa in care Olanda a ramas acasa. Acestia au facut un turneu de calificare bun, terminand pe primul loc, dar, luand in considerare adversarele de acum, bataia pentru un loc in optimi va fi una in patru, deci e greu sa se vorbeasca despre favoriti.

Turcii au fost si ei in grupa cu Cehia, au terminat pe trei, dar au fost cea mai buna echipa de pe acest loc, deci s-au calificat direct. Faptul ca au invins de doua ori Olanda, dar si prezenta lui Arda Turan ii recomanda pentru o posibila calificare.

Multi spun ca echipa Croatiei nu mai este ce a fost, dar ne este greu sa credem ca nu va lupta pana in ultima secunda pentru calificare. Acestia au jucatori de la Real si Barca, ceea ce face din grupa D cea mai grea si cea mai echilibrata de la acest turneu.

Grupa E: Italia, Belgia, Suedia, Irlanda

Italia nu e mai este ce a fost, dar a castigat grupa de calificare si planuieste sa faca la fel si acum. Totusi, nu este cotata ca fiind una dintre primele cinci favorite la turneu, ceea ce ii poate inrai. In plus, au cativa jucatori tineri de valoare, dar acestia pot fi afectati, in acelasi timp, de lipsa de experienta.

Belgia a castigat grupa de calificare primind doar cinci goluri in 10 meciuri. Acestia au o garnitura plina de staruri si sunt considerati o favorita chiar si pentru trofeu. De aceea, meciul Belgia – Italia va fi cel mai interesant din faza grupelor.

Suedia inca este condusa de Zlatan Ibrahimovici, dar, din pacate, acesta nu este sustinut de colegi de valoarea lui. In plus, date fiind adversarele, va fi extrem de dificil sa treaca de grupe.

Proverbialul noroc al irlandezilor i-a adus pe acestia pana la turneul final, dar este greu de crezut ca ii va duce si mai departe. Da, au invins Germania in calificari, dar daca Suedia are sanse putine, in cazul lor acestea sunt si mai slabe.

Grupa F: Portugalia, Austria, Islanda, Ungaria

Chiar daca Portugalia sta si ea intr-un singur jucator, co-echipierii lui Ronaldo sunt ceva mai buni decat cei ai lui Ibrahimovici. In plus, ultima grupa este si cea mai slaba, avand o singura echipa care chiar conteaza in meciurile internationale. Ibericii au toate sansele la calificare si ar fi o surpriza enorma sa nu treaca mai departe.

Austria este o echipa de temut.  Acestia nu au pierdut in grupa de calificare si au terminat primii, cu 28 de puncte. Totusi, exista cele mai mari sanse sa fi fost doar o surpriza temporara, dar, chiar si asa, par sa aiba prima sansa la locul doi.

Islandezii sunt si ei in aceeasi situatie, intrucat au invins Olanda si s-au calificat aproape miraculos din grupa. Nu au mai fost niciodata la un turneu final, sunt o surpiza, si, de aceea, nu multa lume s-ar astepta sa treaca mai departe.

Calificati dupa ce au trecut de Norvegia la baraj, maghiarii par sa fie pierduti la acest turneu final. Cum am jucat si noi impotriva lor, am vazut toti ca nu sunt o echipa prea buna, deci sansele la calificare sunt minuscule.

7.pariurix
Ponturi Euro 2016 la PariuriX.com

PariuriX.com – Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.