Guano Apes a electrizat centrul oraşului în prima seară a festivalului Timişoara...

Guano Apes a electrizat centrul oraşului în prima seară a festivalului Timişoara Rocks FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-515126204">

timisoararocksunu (5)

Prima seară a festivalului Timişoara Rocks a debutat conform programului, la ora 19.00, cu prestaţia băieţilor care alcătuiesc formaţia Burning Table. Deşi au avut un setlist cât se poate de energic, recitalul trupei alcătuite din Bogdan Nagy, Levi Molnar, Zsolt Szabo şi Victor Miclăuş nu a avut parte de prea mult public, unul din motive fiind acela că furtuna i-a speriat pe mulţi timişoreni.

După recitalul singurei trupe timişorene din line-up-ul festivalului Timişoara Rocks, pe scenă au apărut muzicienii de la Viţa De Vie care au avut parte de o vreme favorabilă şi un public numeros. Playlist-ul trupei care a împlinit 20 de ani de activitate a inclus melodii mai vechi şi mai noi, printre piesele interpretate la faţa locului numărându-se şi „Radio Bucegi“. Cum era de aşteptat, fanii au reacţionat cel mai bine la „Varză“, „Ozosep“ sau „Basul şi cu toba mare“. Solistul trupei, Adi Despot, i-a chemat pe toţi cei prezenţi la lansarea următorului album al trupei, care va avea loc în 29 octombrie la Bucureşti.

Cel mai aşteptat moment al serii a fost fără îndoială concertul trupei germane Guano Apes, care a iscat un interes deosebit în rândul melomanilor. Fie că a fost vorba de „Open your eyes”, „Lord of the boards” sau „Big in Japan”, fanii aflaţi în primele rânduri au creat o atmosferă de vis. Printre piesele interpretate la faţa locului s-au numărat şi câteva melodii din cel mai recent album al trupei, „Offline”, iar solista Sandra Nasic a remarcat că în oraşul nostru există un club cu acelaşi nume. Deşi la „butoane“ s-a aflat sunetistul german al trupei, din păcate, sonorizarea recitalului Guano Apes n-a fost tocmai strălucită, sound-ul fiind unul „compresat“. Cu toate acestea, fanii trupei au creat o atmosferă de zile mari.

Festivalul continuă şi sâmbătă 14 mai, cu începere de la ora 19.00, line-up-ul serii urmând să fie: Luna Amară, Urma şi Black Box Revelation. Accesul la acest eveniment care are loc în Piaţa Operei din Timișoara este gratuit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.