MOBILIZARE la CH Poli Timișoara pentru meciul decisiv cu Steaua. Un handbalist...

MOBILIZARE la CH Poli Timișoara pentru meciul decisiv cu Steaua. Un handbalist alb-violet, ajutat de colegi, după o surpriză neplăcută înainte de sărbători

0
DISTRIBUIȚI

CH Poli Timisoara (2)

CH Poli Timișoara a intrat în linie dreaptă pentru jocul 3 cu Steaua, care poate aduce o calificare ce părea ireală la începutul sezonului. Problemele nu-i ocolesc pe alb-violeți nici pe final, tehnicianul Pero Milosevic nu știe încă dacă va miza pe Irakli Chikovani, eliminat în duelul precedent, în timp ce Pejovic acuză o accidentare. La Chiajna, handbaliștii de pe Bega vor avea parte de susținerea conducerii la fața locului.

”E un meci pe care ni l-am dorit cu toții de la început. Pot să estimez că de când a venit antrenorul Pero Milosevic. Am muncit pentru acest meci, am reușit să închegăm un colectiv unit, în ciuda problemelor financiare. Există o implicare intensă a tuturor”, a spus azi președintele Ioan Silviu Doboși.

”E un meci dificil, decisiv de această dată. Vom juca poate fără Chikovani, dar am făcut multe antrenamente. Halcă poate juca în centru, Fenici inter stânga. Avem posibilități cu Păiuș ca inter, avem o problemă cu Pejovic, nu știm dacă va putea juca. Trebuie să muncim mult, să ne apărăm bine, Steaua are jucători foarte buni, experimentați, e normal să pregătim toate aspectele… Pot promite că vom da totul și ne vom pregăti din toate punctele de vedere. E o atmosferă bună la echipă. Cum am spus, aici publicul ne-a ajutat, cu Dinamo ar veni și mai mulți spectatori. Vom vedea dacă tot ce dăm e suficient pentru a câștiga”, a declarat tehnicianul Politehnicii, Pero Milosevic.

În Ilfov poliștii ar tânji după o susținere precum cea de la jocul 2, cel puțin conducerea clubului promite că vor face ei ”galerie” în deplasare. La meci va fi prezent și Radu Țoancă, șeful SCM. ”Timișoara a arătat că se poate mobiliza în momentele importante ale unei echipe.


…Băieții sunt mobilizați, noi, conducerea, vom fi alături de echipă la București și ne-am dori să adunăm simpatizanții din București ai Politehnicii”, a precizat Doboși.

Conducătoru insistă că jucătorii dați la alte echipe ar putea rămâne ”chiar dacă s-a vehiculat în presă plecări, sunt discuții deschise cu jucătorii. Un rezultat bun cu Steaua poate duce la rămânerea colectivului. Ne dorim acest lucru, să rămânem cu cei care au construit, împreună cu Fenici, chiar și cu Grigoraș. Atâta timp cât sunt sub contract, există clauze…”.

”Poli are și mamă și tată”

Ioan Silviu Doboși a dorit să lămurească și subiectul arbitraj. ”Această echipă are și mamă și tată și nu vom accepta să fim călcați în picioare, dacă e să avem aprecieri față de ultimul meci, deși ne-am dorit ca arbitrii delegați să nu arbitreze acest meci, a rămas la latitudinea FRH,… suntem vitregiți de roșul lui Chikovani, am fost provocați tot meciul, sunt sigur că asta se va întâmpla și la București. Ne dorim un cuplu din țară, rămâne la latitudinea FRH… O victorie ar crea un precedent favorabil pentru sportul din Timișoara. Eu mă așteptam să fim aici, ne-am dorit acest lucru și suntem în această postură”, a conchis președintele CH Poli.

Halcă: ”Mi s-au blocat conturile, dar m-au ajutat colegii”

Jucătorii nu se așteaptă la mari surprize în ceea ce privește jocul din teren de joi. ”Ne cunoaștem foarte bine, e al cincilea meci cu ei, ne cunoaștem adversarii, meci de care pe care, plăcut privitorilor. Sper să fie un spectacol frumos, noi o să dăm tot ce avem mai bun. Sper să intrăm bine în meci, să ne ajute și poarta și să facem un joc bun defensiv, să avem inspirație în atac”, a spus și Iulian Halcă.

Handbalistul lui Poli a avut parte și de un moment neplăcut înainte de jocul 2 cu Steaua. Dar precizează că a fost ajutat de colegi. ”Personal nu mi-am imaginat că vom ajunge aici. Am luat fiecare joc în parte. Doream să fim în locurile 1-8. Am stat cu gândul doar la jocul următor. Mai ales că a fost și problema cu salariile, e ca un miracol. Te lucrează psihic, eu am primit o lovitură înaintea meciului trecut, mi s-au blocat conturile, dar m-au ajutat colegii și am putut să trec peste”, a adăugat Halcă.

Meciul 3 din sferturile de finală ale Ligii Naționale dintre Steaua și Poli va avea loc joi, de la ora 19.30 (Digi Sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.