INEDIT Se pregătește cel mai tare concurs de ambarcațiuni din materiale reciclabile...

INEDIT Se pregătește cel mai tare concurs de ambarcațiuni din materiale reciclabile pe Bega. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI
ambarcatiune materiale neconventionale
Concurs de ambarcațiuni din materiale reciclabile pe Bega.

Ziua Internațională a Mediului va fi sărbătorită într-un mod inedit la Timișoara, în acest an. Asociația EcoStuff Romania, care a realizat podul din sticle de plastic peste Bega, pregătește o competiție sportivă neconvențională.


Astfel, în data de 5 iunie, timișorenii sunt așteptați pe malul Begăi pentru a vedea cum mai mulți participanți se vor întrece în ambarcațiuni confecționate din materiale recuperate. Totul cu scopul de a realiza cât de utile sunt lucrurile pe care le aruncăm de obicei.

Timișorenii, încurajați să voteze echipa preferată

În cadrul acțiunii „Make it! Race it! Recycle it!” va fi organizat și un mini-festival dedicat mediului. „În pauzele dintre curse, vizitează atelierele și expozițiile de pe mal. Suntem pregătiți cu multe exemple pozitive pentru a promova necesitatea adoptării unui stil de viață sustenabil. Vino alături de noi și învață să regândești, să reduci, să refolosești, să transformi și să colectezi selectiv!”, transmite EcoStuff pe Facebook.

Echipele participante au început deja să construiască ambarcațiunile inedite cu care se vor întrece pe Bega. Timișorenii sunt invitați să încurajeze echipele înscrise la start și să o voteze pe cea preferată. La final, va fi premiată “cea mai rapidă ambarcațiune”, “cea mai bună folosire a materialelor reciclabile”, “cea mai creativă ambarcațiune” și “preferata publicului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.