Informatica Timișoara, ÎNVINSĂ la Târgu Mureș în primul duel din ultimul act....

Informatica Timișoara, ÎNVINSĂ la Târgu Mureș în primul duel din ultimul act. Când are loc jocul 2 din lupta pentru titlul național la futsal

0
DISTRIBUIȚI
13315749_1237563996284549_2438891743238461379_n
Prestație palidă a Informaticii la Tg. Mureș. Foto: City’us Târgu Mureș

Start fals și în finala Ligii I la futsal pentru alb-violeții de pe parchet. CS Informatica Timișoara a fost învinsă azi, fără drept de apel, cu 4-0 (3-0) de către City’us Târgu Mureș, campioana en titre. Bănățenii pot profita însă de avantajul terenului propriu săptămâna viitoare, în cazul în care elevii lui Robert Lupu egalează la general, meciul decisiv se va disputa tot în Sala ”Constantin Jude”.

Cu Matei suspendat, Robert Lupu a început în formula: Iancu – Lupu, Rakic, Janjic și Savio Valladares. Interesantă fiind reapariția portarului Vlad Iancu, după ce antrenorul-jucător nu era de acord cu reprimirea acestuia în lot.

Mureșenii au dominat startul de meci, apoi au venit și ocaziile.


Ribeiro trecând primul pe lângă gol, în minutul 7, cu un lob, care a depășit portarul, dar a trecut pe lângă poarta oaspeților. Peste niciun minut însă Aguilar punctează cu pământul de lângă Rakic în urma centrării lui Ferreira. Iar peste alte patru minute Covaci face 2-0 cu o scăriță elegantă peste portarul Vlad Iancu.

Cu un joc presărat cu multe pase greșite, Informatica a intrat la cabine cu trei goluri în dezavantaj. După ratarea lui Rakic (min. 13), tot gazdele au pus presiune și Mimi Stoica a punctat după ce a recuperat balonul din picioarele lui Janjic (18). Internaționalul sârb ratând apoi ocazia de a se revanșa.

Partea a doua a fost aproape fără istoric. Nervoși, alb-violeții rămân temporar și cu om în minuse după eliminarea ușoară dictată la Rakic, pentru al doilea avertisment. Mai mult, Răducu a marcat simplu pentru 4-0 chiar în momentul în care timișorenii reveniseră în formulă completă.

Informatica Timișoara a rămas fără victorie în deplasare în play-off, după ce au repetat ”figura” din jocurile de la Galați și Iași. Rămâne de văzut dacă istoria va fi aceeași și pe teren propriu. Lupu și compania au ocazia să revină în manșa pentru titlul național dacă obțin un succes acasă luni, 6 iunie, de la ora 19.30. În cazul în care reușesc să egaleze la general, decisivul va avea loc tot în ”Olimpia”, două zile mai târziu, la aceeași oră.

City’us Tîrgu-Mureş: Carlao – C. Ribeiro, F. Aguiar, M. Duque, P. Ferreira. Rezerve: Moldovan – Ruxandari, Dobai, Tipau, M. Stoica, Gherman, Covaci, Raducu, Szocs. Antrenor: Cosmin Gherman.

CS Informatica Timișoara: Iancu – Lupu, Rakic, Janjic, Savio Valladares. Au mai intrat: Novoselac, Pinto, Dobre, Călugăreanu, Ilaș. Antrenor: Robert Lupu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.