Liviu Dragnea, la Timișoara, despre Robu și Popoviciu: „doi șmenari, doi Feți-frumoși!”...

Liviu Dragnea, la Timișoara, despre Robu și Popoviciu: „doi șmenari, doi Feți-frumoși!” Ce crede că este jignitor pentru timișoreni

2
DISTRIBUIȚI

liviu dragnea la timisoara psd (11)

Făt-frumos de Timişoara şi Făt-frumos de Timiş trebuie trimişi acasă prin vot, pentru a nu ajunge să conducă judeţul Timiş sau Primăria Timişoara, după alegerile din 5 iunie – acesta este sfatul pe care şeful PSD Liviu Dragnea l-a dat timişorenilor prezenţi astăzi la CRAFT, acolo unde social-democraţii au avut o întâlnire.

Ce le-a povestit Dragnea pesediștilor despre Făt-frumos

După ce candidatul PSD la Consiliul Judeţean Timiş, Sorin Grindeanu a expus planul său de conducere a judeţului Timiş pentru următorii patru ani, Florin Bîrsăşteanu a punctat şi el că Timişoara are nevoie de un primar decent care să ţină cont de nevoile oamenilor.


Absent de la prezentarea candidaţilor în Timiş, Liviu Dragnea a luat cuvântul oferind un soi de spectacol de stand-up comedy. Acesta le-a povestit celor prezenţi în sală că în tinereţea sa Timişoara era „lumină, speranţă, un oraş frumos şi curat. În Timişoara, astăzi, să ai străzi de pământ, este jignitor pentru timişoreni, dincolo de faptul că este un primar slab. Făt- frumos am înţeles că este”. După ce a vizualizat un videoclip în care Alin Popoviciu, candidatul PNL la CJ Timiş povestea cum Nicolae Robu a avut primul şmen cu el, Dragnea a continuat „acuma să ştiţi că ăştia spun adevărul şi aţi fost adormiţi şi când îl vedeţi că treziţi. Şi eu dacă l-aş vedea noaptea, sar din pat că normal că îţi piere somnul şi nu îţi mai vine mult timp. (…) Întreba Sorin cu cine candidează el şi Florin. Cu doi şmenari, cu doi Feţi-frumoşi. Normal că este un personaj. Popoviciu se ascunde, normal că nu poate să pună niciun afiş cu el”.

După ce a terminat cu declaraţiile amuzante, Dragnea le-a vorbit participanţilor despre necesitatea investiţiilor în sănătate şi infrastructură și despre faptul că actualul guvern nu a plătit subvenţiile pentru agricultorii din judeţ. Odată încheiat evenimentul de la CRAFT, Dragnea şi echipa PSD s-au deplasat la Jebel, acolo unde au inspectat nişte drumuri făcute prin alocări prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Şeful PSD le-a explicat participanţilor că graţie alocărilor făcute prin PNDL, nu mai puţin de 3.200 de şantiere au fost dechise în ţară.

2 COMENTARII

  1. Sa inteleg ca un condamnat pentru smenuri face educatie timisorenilor? Robu e condamnat definitiv, nu Dragnea!?
    Dupa Ponta, ne da lectii si puscariasul asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.