Nicolae Robu, comparat de regizorul Ion Ardeal Ieremia cu prefectul lui Caragiale,...

Nicolae Robu, comparat de regizorul Ion Ardeal Ieremia cu prefectul lui Caragiale, Ştefan Tipătescu

0
DISTRIBUIȚI
ion ardeal ieremia (2)
Ion Ardeal Ieremia. Foto: Adrian Pîclișan

Investiţii masive în zona centrală şi uitarea completă a zonelor mărginaşe ale Timişoarei – aşa arată politica aplicată de primarul Nicolae Robu în Timişoara, în viziunea candidaţilor PSD Timiş pentru Consiliul Local Timişoara Dan Idolu, directorul Aeroportului „Traian Vuia” din Timişoara şi regizorul Ion Ardeal Ieremia.

Cum defavorizează administraţia Robu zona periferică din Timişoara

După ce a explicat că primarul Nicolae Robu nu şi-a respectat niciuna din promisiunile din campanie electorală, Dan Idolu a menţionat că deşi în zona centrală se fac investiţii, e nevoie de o politică coerentă. „Haideţi să ne uităm la parcurile din zona periferică, la drumurile din zona periferică, la traficul care nu este aglomerat numai în centru, la fel este şi pe Calea Aradului şi pe Calea Lipovei, o mare parte din oraş este abandonată”, a spus Idolu . Acesta a mai atenţionat şi că lucrările la Parcul Pădurice din zona Soarelui se desfăşoară anevoios şi că între timp copii de acolo se joacă într-un şantier periculos.


Pesedistul a adăugat că Timişoara a avut cel mai mare buget pe cap de locuitor fiind chiar şi în faţa Bucureştilui şi că investiţii necesare precum locuri de parcare sau inelele de circulaţie, care ar trebui să decongestioneze traficul din Timişoara nu au fost făcute, la ordinea zilei fiind lucările de proastă calitate lăsate nefinalizate sau terminate în bătaie de joc.

Primarul Nicolae Robu, comparat cu Ştefan Tipătescu al lui Caragiale

Regizorul Ion Ardeal Ieremia a făcut o comparaţie cu opera lui Caragiale, „O scrisoare pierdută” şi a spus că „Probabil că aţi citit la şcoală «O scrisoare pierdută». Despre calitatea managementului lui Fănică Tipătescu îţi poţi da seama uitându-te la poliţistul Pristanda. Nu ai nevoie de mai mult, îl vezi pe poliţistul respectiv şi e de ajuns. Nu am venit să vă ţin o lecţie de istorie a teatrului. Am venit puţin inhibat de faptul că orice campanie electorală devalorizează cuvintele. Vorbele curg, se devalorizează şi atunci cât de utile sunt ele cuvintele în campanie electorală. Că toată lumea stă şi vorbeşte. Acum patru ani l-am creditat cu încredere şi mi-am aşezat un orizont de aşteptare faţă de actualului primar, că l-am votat şi eu sunt parţial vinovat. Un singrul lucru vreau să transmit acum la patru ani de la învestirea domnului Robu ca primar. Vreau ca toţi cei care citesc ceea ce spun să se gândească dacă mandatul domnului Robu le-a atins aşteptările. Atât, pentru că dacă ar fi să mă pierd în cuvinte…”.

Despre lipsa investiţiilor din oraş, Ieremia a punctat cu privire la locurile de parcare şi a spus că. „Am reuşit să identificăm cele 4.000 de locuri de parcare puse în funcţiune de domnul Robu. Când maşinile stau în trafic, ele cred că sunt vreo 4.100 deci acelea sunt locurile de parcare, temporare, dar cred că sunt vreo 4.100. Eu nu ştiu dacă am obiecţiunile complete şi coerente, ştiu doar că am o viziune a nemulţumirilor mele”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.