Nicolae Robu, o nouă CRIZĂ de nervi după o întrebare de la...

Nicolae Robu, o nouă CRIZĂ de nervi după o întrebare de la PRESSALERT.ro. Ce l-a scos din sărite

12
DISTRIBUIȚI

robu isteric

O nouă criză de nervi a primarului Timișoarei, Nicolae Robu, la adresa reporterului PRESSALERT.ro, astăzi, la inugurarea unei foste casierii a Colterm transformată în spațiu de socializare. Concret, spațiul recent amenajat face parte dintr-un punct termic și are săli dotate cu mese, unde vârstnicii sau tinerii se pot întâlni pentru a purta discuții sau unde se pot organiza diverse evenimente. După ce a prezentat investiția făcută de Colterm în reabilitarea spațiului de pe strada Şt. O Iosif nr. 1 și a explicat faptul că Aquatim a contribuit cu banii necesari achiziționării mobilei, primarul Nicolae Robu a dat asigurări că spațiul va fi cedat consiliului de cartier și că oamenii îl vor putea folosi în baza unui regulament.

Ce întrebare l-a scos din sărite pe Nicolae Robu

Calmul edilui a pierit, după ce reporterul PRESSALERT.ro a întrebat dacă este o prioritate ca societatea Colterm să amenajeze astfel de spații unde oamenii să poată bea o bere sau să joace table în condițiile în care are o situație financiară dificilă.


„În mintea dumneavoastră amenajarea este făcută pentru a se bea o bere, dar fiecare e liber să aibe în minte ceea ce poate avea. Eu am vorbit de cu totul alte lucruri aici. Dacă atâta pricepeţi dumneavoastră domnişoară, care am spus în repetate rânduri nu prea aveţi nimic cu jurnalismul, asta este. Jurnaliştii au înţeles altceva, aici sunt făcute amenajări pentru tineri, pentru vârstnici care merită aşa ceva, iar compania Colterm poate să facă astfel de amenajări care costă evident sume reduse. (…) Nu va avea funcţie de local. Eu am explicat acest lucru şi nu ieşim din această schemă. Va exista şi un regulament de funcţionare”, a replicat Nicolae Robu.

Trebuie spus că la eveniment a luat parte pe lângă directorii Aquatim și Colterm și un domn, fan al primarului Nicolae Robu, care nu s-a sfiit să apostrofeze public presa pentru faptul că pune întrebări incomode și critică realizările actualei administrații. Importanţa investiţiei a fost rezumată de o angajată, care a spus că s-a folosit un „zmâc” de vopsea.

12 COMENTARII

  1. se spune ca atunci cand cineva iti adreseaza o intrebare care te deranjeaza,te stoarce te scoate din sarite…exact ca in cazul edilului local…si oricum simt ca i se apropie sfarsitul pe 5 iunie..iesi acasa

  2. Acelasi respect ca tot timpul. Robu face discriminare si o s afaca in continuare.De ce nu este capabil sa raspunda intr-un mod civilizat, d ela egal lla egal. se crede iarasi Fat Frumos si noi suntem plebea. Trist pentru un oras care aspira sa devina capitala europeana a culturii.

  3. mesaj pentru Robu: Nepasarea ta deja ne-a afectat imaginea in toata tara. Te rog frumos , urca-te pe cal si dute cautati alta Ileana Consinzeana.

  4. Hai jos Robule! Nota 4 pentru comportament. Mare om superior esti tu, tu cu vaporasele tale si fantanile muzicale, si noi ramanem cu gropi, mizerie si etc. Pai aici nu mai e vorba de egalitate si respect. Rusine, rusine

  5. Robule,de locuri de socializare are nevoie Timisoara ? Normal ca faci crize de nervi când iti sar oamenii în cap . Nu stii decât să încerci să iei ochii oamenilor cu nimicuri. Mai degrabă ai asfalta străzile !!!!!!

  6. Domnul primar oricum raspunde doar la intrebarile care sunt in favoarea lui, deci doar la intrebarile sustinatorilor lui, ceea ce nu este normal. Tuturor ar trebui sa ni se raspunda la intrebari cu aceeasi calmitate! Se contrazice singur deoarece chiar el a afirmat ca oricine poate sa mearga sa vorbeasca si sa intrebe orice! Se pare ca pentru a avea o imagine buna este in stare sa ne minta in fata!

  7. Colterm a amenajat spatiul de socializare din banii timisorenilor pentru timisoreni.
    Domnul primar vorbea de alt gen de evenimente.Cine intelege pricepe.Hai sa nu mai fim carcotasi!.
    Noapte buna, dragi timisoreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.