Nu știți cum să vă mobilați locuința? La Timișoara este organizată o...

Nu știți cum să vă mobilați locuința? La Timișoara este organizată o nouă ediție a expoziției „Universul casei tale”

0
DISTRIBUIȚI

cyrstal4

Expoziția națională specializată în construcții, mobilier, amenajări interioare și exterioare, instalații și energie „Universul Casei Tale & Expo Mobila” își deschide din nou porțile la Timișoara. Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va găzdui, în perioada 19 – 22 mai, cea de-a cincea ediție a expoziției.

Peste 40 de producători, distribuitori și reprezentanțe ale unor companii internaționale din țară îi vor întâmpina pe timișoreni cu o gamă largă de produse, sisteme și tehnologii de avangardă în ceea ce privește construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare.

Sectorul mobilă este puternic reprezentant în expoziție și aduce în atenția publicului cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii – sisteme inteligente din industria mobilei.


Vor putea fi admirate şi achiziţionate: bucătării, dormitoare, livinguri, camere pentru copii și tineret, mobilier pentru hol, biblioteci, birouri, canapele, fotolii, mese, scaune sau mobilier decorativ. De asemenea, în cadrul expoziției vor fi prezentate și ferestre, jaluzele, porți, garduri, uși, mobilier de grădină, spații publice, pentru spații comerciale, materiale pentru construcții, sisteme și instalații de încălzire și climatizare sau instalații sanitare și electrice.

În cadrul programului conex, CCIA Timiş în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Belgrad organizează vineri, 20 mai, de la ora 11.00, în Sala Timiş a CRAFT, un parteneriat de afaceri România-Serbia. Delegația oamenilor de afaceri sârbi este formată din reprezentanți a zece companii interesate de o colaborare de lungă durată cu parteneri din județul Timiș și din România. După prezentarea celor două camere de comerț, a potențialului economic regional și al oportunităților de colaborare bilaterală, participanții la eveniment vor asista la o informare privind „Aspecte juridice și fiscale ale transferului de terenuri construibile și/sau construcții”.

„Universul Casei Tale & Expo Mobila” va deveni, pentru patru zile, locul unde producători, constructori, proiectanți, arhitecţi, designeri, consultanți vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă”, transmit organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.