O nouă modificare a programului în Liga a III-a. Când va disputa...

O nouă modificare a programului în Liga a III-a. Când va disputa ASU Politehnica jocurile decisive pentru promovare

1
DISTRIBUIȚI
asu poli ighiu (31)
Final de sezon ”abrupt” pentru ASU Politehnica, aflată în lupta pentru promovare

FRF a modificat din nou programul de final de sezon în Liga a III-a. Comitetul de Urgență a hotărât, după ce cluburile și-au manifestat nemulțumirea prelungirii campionatului până în luna iunie, apariția unei noi intermediare. Calendarul a devenit mai aglomerat pentru ASU Politehnica, aflată în lupta pentru promovare în Seria a IV-a.


Timișorenii vor disputa pe 27 mai ultima etapă, va fi al patrulea meci în 11 zile!

Tragedia dinamovistului Patrick Ekeng a dus la amânarea unor jocuri în Liga a III-a și devansarea finalului campionatului cu o săptămână, printr-o decizie a federației ultima rundă trebuia să se joacă pe 4 iunie. Mai multe cluburi din C au reacționat însă și ieri ”schimbarea s-a modificat”. Pentru unele echipe programul a fost dat peste cap. Printre cele mai afectate formații de modificări pare ASU Poli. Elevii lui Sorin Brîndescu vor aduna astfel între 14 și 27 mai, toate date importante în lupta pentru un loc în B, cinci partide!

După ce au învins la Ineu sâmbăta trecută, ASU Poli a cedat marți pe teren propriu cu Deva (2-3) și joacă mâine la Ișalnița, cu Craiova II. Tot în această rundă a 28-a, Ighiul primește replica Lugojului iar Cugir joacă la Ineu. Ambele partide se dispută însă sâmbătă. În urma ultimei decizii FRF alb-violeții urmează apoi să joace etapa a XXIX-a, intermediară, cu Mama Mia Becicherecu Mic, marți, pe teren propriu. În timp ce în ultima etapă ASU Poli se deplasează pe terenul Măgurei Cisnădie, joc programat vineri, 27 mai. Toate meciurile încep la ora 18.00.

ASU Poli are un avans de un punct față de Ighiu (54 pt.), echipă care va sta în ultima rundă, și patru puncte mai mult decât Metalurgistul Cugir, locul 3.

1 COMENTARIU

  1. Meciul de maine e cel mai important.
    Hai baieti stim ca puteti.Trebuie sa dati totul din voi,alergati cat pt trei meciuri,nimic cu mai conteaza doar victoria.Sa nu lasam pt ultima etap,stresul e enorm.
    Superb:
    ”Sunteți tineri, frumoși, ambițioși, muncitori și talentați! Demonstrați că voi, staff-ul și echipa ASU POLI TIMIȘOARA sunteți capabili să reprezentați cu onoare fotbalul bănățean. Veți umple de bucurie sufletul a mii de oameni care vă îndrăgesc și care abia așteaptă să arate că la Timișoara răsună vuietul tribunelor, așa cum era altă dată! Mai țineți minte fluviul de iubitori ai Politehnicii Timișoara care curgea spre stadionul Dan Păltinișanu? Vă rog să reînviați acele vremuri! Le duc dorul! Lăsați toate orgoliile departe de voi și demonstrați că sunteți serioși în tot ceea ce faceți! Bucuriile voastre, dar și ale noastre, vor fi magnifice!” (Sorin Bădău)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.