Se pregătește prima pedalare în natură din acest an organizată de Verde...

Se pregătește prima pedalare în natură din acest an organizată de Verde pentru Biciclete, pe malul Begăi. Care este traseul

0
DISTRIBUIȚI
pedalare în natură tura ciclista banateana
Pedalare în natură, în acest weekend

Timișorenii iubitori ai mersului pe două roți sunt așteptați să participe, la începutul acestei luni, la prima pedalare în natură din acest an organizată de „Verde pentru Biciclete”.


Acțiunea are loc duminică, 8 mai, iar lungimea traseului este de aproximativ 40 de kilometri, durata de parcurgere fiind de aproximativ șase ore.

Bicicliștii sunt invitați să pedaleze în cadrul primei ture cicliste bănățene din 2016 pe traseul platforma Timco – pista Bega – Utvin – Săcălaz – retur. Startul se va da la ora 10.00, iar în timpul turei se vor face popasuri de regrupare şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.

Ce trebue să știe participanții despre această pedalare în natură

„Va fi o tură lejeră, permisivă tuturor categoriilor de vârstă și experiență. Este un traseu accesibil bicicletelor de oraș și de tip mountainbike corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Rugăm participanții să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci și protecție solară”, transmite „Verde pentru Biciclete”.

Această tură bănățeană este prima dintr-o serie de șase care au loc în acest an. Scopul lor este de încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a-i determina pe oamei să petreacă timp de calitate, bucurându-se de natură și de o plimbare pe bicicletă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.