Piaţa Libertăţii s-a umplut de metale grele. Succes de zile mari pentru...

Piaţa Libertăţii s-a umplut de metale grele. Succes de zile mari pentru concertul celor de la Bucovina la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1408637666">

Bucovina-13 [1280x768]

Amatorii de „metale“ s-au adunat vineri seara în Piaţa Libertăţii, unde în cadrul secţiunii muzicale a Studentfest-ului a avut loc un concert cu trupele Overtone, Tiarra Band şi Bucovina. Deşi sonorizarea de la faţa locului a lăsat de dorit, numeroşii fani ai trupei Bucovina au creat o atmosferă de nota zece la faţa locului. După recitalul care a fost savurat pe deplin de public, membrii trupelor Tiarra şi Bucovina au petrecut alături de fanii lor cu prilejul unui after – party desfăşurat în clubul Daos.

Astăzi, în cadrul ultimei zile din ediţia aniversară de 25 de ani a festivalului Studentfest, în Piaţa Libertăţii, de la 20, va avea loc un concert cu participanţii Atelierului de Trupe, Toulouse Lautrec şi LifeLine, iar de la ora 23 în D’arc The Bar va avea loc un party cu Deelow şi High Kulture. Cea de-a 25-a ediţie a festivalului internaţional studenţesc de artă şi cultură StudentFest a avut loc în perioada 19 – 28 mai, la Timişoara. Secţiunea muzicală a acestui eveniment a inclus recitaluri cu Big Time Band, Axis, Serenity Cg & Alexander Sambo, Şuie Paparude, Sonatic, Melting Dice & EIDO, . Fentăm Terra, DMG, Demonu’ & Zmarty, Vox Populi, Racz Y Gore, Folk Frate şi alţii.

Foto: Petru Cojocaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.