Ploaia a alungat spectatorii de la Timişoara Rocks GALERIE FOTO

Ploaia a alungat spectatorii de la Timişoara Rocks GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-978752972">

timisoararocksdoi

Din păcate, cea de-a doua zi a evenimentului Timişoara Rocks – festival desfăşurat în Piaţa Operei din Timişoara – a avut parte de o vreme nefavorabilă, ploaia alungându-i pe spectatori.

Seara a fost deschisă de cei de la Luna Amară, care au avut parte de un succes deosebit, fanii clujenilor cântând alături de ei melodiile acestora. Recitalul formaţiei Urma a reprezentat o premieră, având în vedere că pentru prima oară alături de ei a cântat timişoreanul Mihai Moldoveanu. Piesele muzicienilor au fost primite cu aplauze, iar show-ul lor a fost apreciat aşa cum se cuvine de puţinii rockeri aflaţi în centrul oraşului.

Surpriza serii a reprezentat-o fără îndoială recitalul belgienilor de la The Black Box Revelation. Trupa formată în 2005 de Jan Paternoster (voce şi chitară) şi Dries Van Dijck (baterie) a oferit un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, piesele lor fiind aplaudate la scenă deschisă de public.

Cea de-a doua ediţie a festivalului Timişoara Rocks a debutat vineri seara, cu concerte susţinute de Burning Table, Viţa De Vie şi Guano Apes, iar accesul publicului a fost gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.