PMP Timiş, o nouă amendă de la Poliţia Locală Timişoara. De ce...

PMP Timiş, o nouă amendă de la Poliţia Locală Timişoara. De ce spune Dugulescu că se foloseşte o dublă măsură (P)

0
DISTRIBUIȚI
dugulescu poarta verde adevarul_ro
Marius Dugulescu și poarta verde. Sursa foto: adevarul.ro

Amenzi peste amenzi, de asta are parte Mișcarea Populară Timiș din partea Poliției Locale, aflată în subordinea Primăriei Timișoara, susţine Marius Dugulescu candidatul la fotoliul edilului Nicolae Robu. În urmă cu circa o săptămână, Dugulescu a fost amendat pentru că și-a expus afișe cu chipul său și numele partidului în stațiile RATT, stații concesionate de Primăria Timișoara unei firme de publicitate, locații unde candidatul a mai avut publicitate și în anii precedenți. Amenda însă a fost scrisă pe numele partidului, reprezentat de Traian Băsescu, deci practic pe numele lui fostului preşedinte. Acum, PMP a primit un sediu pe Vasile Alecsandri, în clădirea unde au avut sedii şi PP-DD şi PC.

„Aceasta este o poză a clădirii care este într-o paragină totală (n.r. – galerie foto mai jos). Cea mai frumoasă parte a acestei clădiri este poarta. Clădirea este degradată total, este plină de grafitti. Și această poartă era plină de grafitti. Având oaspeți din străinătate și conferințele de presă le vom susţine acolo, am vrut ca măcar intrarea să fie frumoasă. În schimb, am primit o amendă mare, am înţeles că va fi de 4.000 de lei. Încă aștept procesul verbal prin poștă. Vreau să demasc ipocrizia cu care se fac lucrurile în Timişoara, dubla măsură. Această clădire este proprietatea primăriei și este în degradare totală. Nimeni nu se sesizează de focarul de infecție care este în Piața Libertății. Vreau să mergem în Piaţa Libertăţii și vedeți camere care au plafonul căzut, cuiburi de lilieci și excremente sunt acolo. Nimeni nu se sesizează că această clădire este într-o degradare totală. Mai ales că legea spune că proprietarii trebuie să întreţină acele clădiri”, a declarat candidatul PMP.

După ce a explicat că poarta cu pricina a fost vopsită şi de alte partide şi că nu face parte din clădirea care e monument istoric, fiind adăugată ulterior, Dugulescu a conchis că „primăria practică dubla măsură.


Dacă un cetăţean îşi lasă casa în paragină, este sancţionat, ori primăria, care are atâtea clădiri în paragină, gata să cadă, primăria are multe asemenea clădiri şi nu a primit niciun fel de amendă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.