Proiect îndrăzneț: și-au propus să adune patru tone de monede pentru realizarea...

Proiect îndrăzneț: și-au propus să adune patru tone de monede pentru realizarea primului spital pentru copiii bolnavi de cancer. Cum puteți contribui

1
DISTRIBUIȚI

monede

Timișorenii cu suflet mare sunt încurajați, din nou, să alerge, să doneze bani și astfel să ajute copiii bolnavi de cancer să ajungă oameni mari. În acest sens, duminică, 8 mai, începând cu ora 09.00, la Pădurea Verde este organizată o acțiune inedită. Pe lângă tradiționala alergare la care participanții pot participa dacă donează minim un leu, de data aceasta se vor aduna și monede.

Toți banii strânși vor fi folosiți pentru construcția primului centru medical independent de oncologie și hematologie pediatrică din România. Acesta ar urma să fie realizat din fonduri private și donații, iar valoarea investiției se ridică la 80 milioane lei.

906089_1028690383821325_7269850791736439569_o

„Orice om din această țară găsește zilnic prin buzunare cel puțin o monedă de 1, 5, 10 sau 50 de bani.


Monedă pe care nu o mai ia ca rest sau pe care o pierde ori o aruncă printr-un borcan acasă, borcan cu care nu face niciodată nimic. În vara anului trecut, la Bucuresti s-a strâns o tonă de monede, adică vreo 250.000 de bucăți. Anul acesta ne-am propus să strângem de patru ori mai mult! Este nevoie de fiecare leu, de fiecare monedă. Dar, mai important, este nevoie de fiecare om. Toată această campanie se va finaliza pe 21 mai printr-un eveniment în București, în cadrul căruia vom aduna și număra monedele trimise din toată țara. Cu 1 leu de la fiecare român, putem construi un spital. Haideţi să începem cu câteva monede!”, transmit organizatorii acțiunii „Alerg pentru spitalul copiilor” din Timișoara.

Primul spital de oncologie pediatrică din România ar urma să fie realizat la București și va avea 50 de paturi, două săli de operație complet echipate, secție de radioterapie și secție de transplant medular.

1 COMENTARIU

  1. Nu pot veni la Padurea Verde dar as vrea sa aduc monede pentru ca am o cutie plina si o sa mai anunt si alti prieteni cu care am colectat capace de plastic. Poate organizati un centru de colectare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.