PROTEST într-o comună din Timiș, după ce autoritățile au dat aviz pentru...

PROTEST într-o comună din Timiș, după ce autoritățile au dat aviz pentru construirea primei sonde pentru exploatarea gazelor de șist. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

protest gaze sist02

Locuitorii dintr-o comună din județul Timiș se pregătesc de protest. Este vorba de cetățenii din comuna Dudeștii Vechi, care au de gând să iasă în stradă pentru a arăta că sunt împotriva explorării și exploatării gazelor de șist. Asta după ce au aflat că, recent, autoritățile locale au dat aviz pentru construirea primei sonde din județul Timiș în comuna lor. Astfel de acțiuni de protest au avut loc și în urmă cu doi ani în Dudeştii Vechi.

Protestul ce are motto-ul „Vrem agricultură, nu fractură!” se va desfășura duminică, 15 mai, de la ora 17.00, în fața primăriei din Dudeștii Vechi.


„Vă rugăm să vă alăturați dacă credeți în cauza noastră și dacă credeți că viitorul nostru este unul ecologic. Veniți cu mic cu mare să facem o schimbare, după Dudeștii poate urma orice comună, așa că ar trebui să vă intereseze pe toți. Ne întâlnim în fața primăriei din Dudeștii Vechi, după care vom pleca în marș prin comună. Acesta este un marș pașnic, apolitic și foarte civic”, transmit organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

protest gaze sist

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.